Cătălin Botezatu are doi copii secreți, dar ar mai vrea unul: "Ce-ar fi să am o fetiță? Aș fi topit"

 Oana Pantazi
.

Nu mai e un secret pentru nimeni că designerul Cătălin Botezatu are doi copii, pe care îi ține, însă, ascunși, dar declarația că și-ar dori să devină din nou tată, la 55 de ani, e oarecum surprinzătoare. Dat fiind că are deja doi băieți, creatorul de modă spune că și-ar dori și o fetiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu are deja doi băieți mari, pe care îi ține secreți, însă mărturisește că ar fi „topit” dacă ar deveni și tată de fată. Chiar dacă despre viața sa amoroasă s-a scris mult, de-a lungul timpului designerul având multe iubite celebre, în privința celor doi copii ai săi Cătălin Botezatu a fost destul de discret. Recent, creatorul de modă a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu.

8catalin-botezatu-copii-68catalin-botezatu-copii-6

Cătălin Botezatu: „Eu am doi copii, de care știu sigur”

Întrebat dacă își ajută financiar cei doi copii, Cătălin Botezatu a dat un răspuns surprinzător, susținând că, în general, copiii ar trebui să muncească pentru a se întreține.

„Eu am doi copii, de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească”, i-a spus designerul Cristinei Șișcanu.

Citește și: N-a uitat-o nici acum! Cătălin Botezatu și-a dorit un copil cu Bianca Drăgușanu și încă are acest gând: ‘Depinde doar de mine’

Citește și: Cine sunt cei doi copii ai lui Cătălin Botezatu? Designerul se interesează de starea lor

Citește și: Andreea Bănică se mută în casă nouă. Cum arată locuința:'Dacă vedeți camerele copiilor…'

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:'Fetița mea e cel mai frumos miracol'

Firesc, Cristina Șișcanu a vrut să afle și dacă femeile care l-au făcut tată l-au întrebat înainte pe Cătălin Botezatu dacă vrea copii. Designerul a evitat un răspuns clar, vorbind oarecum la modul general, însă se poate subînțelege că nu a fost consultat în această privință.

„Sunt mulți bărbați care cad în plasă, mă rog, se lasă duși de val… Și eu am fost tânăr!”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu are doi copii, dar ar vrea și o fetiță

Cristina Șișcanu a fost curioasă să afle și dacă designerul Cătălin Botezatu își mai dorește copii, acesta vorbind nu o dată despre posibilitatea de a mai face și alții în viitor. Acum însă, creatorul de modă a pus punctul pe i, susținând că ar fi foarte fericit dacă ar avea o fetiță.

„Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, i-a dezvăluit designerul Cristinei Șișcanu.

Cu ceva timp în urmă, celebrul designer a povestit că are doi băieți cu mame diferite, iar lumea a rămas fără cuvinte la aflarea acestei vești. Mai mult, spune el, fiii lui îi seamănă leit.

‘Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos’, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton