Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton: "E mai modernă!"

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton. Cătălin Btezatu are o fascinație pentru stilul vestimentar ai membrilor Casei Regale britanice. Designerul nu a fost critic de modă și atunci când soția lui Harry și cea prințului William au luat parte la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Creatorul de modă român este mereu foarte sincer și nu menajează pe nimeni. În ceea ce le privește pe Kate Middleton și pe Meghan Markle, designerul a tras concluzia finală, despre care dintre cele două excelează la capitolul stil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” este recunoscut pentru faptul că este nemilos când vine vorba de simțul estetic vestimentar. Acesta nu a ezitat să critice nici ținuta lui Carmen Iohannis, atunci când a considerat că soția președintelui a dat greș la capitolul fashion. Cătălin Botezatu este cu ochii și pe membrii Casei Regale britanice, în special pe ducesa de Sussex, Meghan Markle și pe Prințesa de Wales, Kate Middleton. Designerul este impresionat, în special, de opțiunile vestimentare ale uneia dintre cele două.

89295281_204731414226384_797198078624631022_n89295281_204731414226384_797198078624631022_n

Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton

Cătălin Botezatu este la curent cu personalitățile care dau tonul în zona fashion. Designerul romîn le consideră pe Meghan Markle și pe Kate Middleton adevărate repere de eleganță. Botezatu și-a manifestat mai degrabă aprecierea față de Meghan Markle pe care o consideră curajoasă în alegerea ținutelor. Designerul comparat-o pe soția lui Harry cu Prințesa Diana, deoarece Meghan a căutat să iasă din tiparele desuete impuse de regalitatea britanică.

„Chiar dacă Meghan e mai rebelă, e mai updatată cu privire la ținute. E mai modernă. A încercat să rupă anumite bariere, însă fără să încalce neapărat regulile Casei Regale. Uitați-vă la Lady Diana! A ieșit din tipare fiind în același timp și aproape de oameni. La fel ca Meghan, a încercat și a făcut foarte multe lucruri pentru oameni.

Citește și: Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat, la ziua designer-ului:'Suntem liberi. Orice ar fi, nu te opri!'

Citește și: Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz:’Mi-o doream enorm’

Eu cred că, vorbind despre etichetă, cei de la Casa Regală se supără pentru că nu au îndrăznit ei înainte să spargă niște tipare, mai ales după ce văd că atât în cazul Dianei cât și în cazul ducesei Meghan Markle ideile lor au funcționat și au fost apreciate nu doar de public, ci și de criticii de modă', a declarat Cătălin Botezatu îpentru FANATIK.

Cătălin Botezatu: „Kate Middleton este la polul opus”

Cătălin Botezatu a analizat și ținutele abordate de Kate Middleton. Creatorul român este de părere că actuala Prințesă de Wales este adepta unei eleganțe retro și e foarte atentă la rigorile Casei Regale britanice. Este adevărat că, odată ce dobândit un rang princiar, Kate Middleton a fost nevoit să-și ajusteze garderoba și să opteze pentru o vestimentație mai sobră. Botezatu consideră că soția prințului William ar trebui să includă și câteva elemente actuale în ținută, întrucât este o prințesă modernă.

„Kate Middleton este la polul opus. E la fel de frumoasă și, trebuie să recunosc, se îmbracă și ea foarte bine, însă e ceva mai conservatoare, mai neupdatată, dacă e să o compar cu Meghan. Trăim în secolul XXI și trebuie să înțelegem că vremurile s-au schimbat.

Citește și:Cine este Ana Maria Pah, măicuța-medic care lucrează la Spitalul CFR din Timișoara:'Am vrut să fiu de folos oamenilor'

Citește și:Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat:'Să nu credeți că ei…'

E adevărat că trebuie să respecți niște reguli, ca în toate casele regale, însă nu trebuie să ne înmormântăm și să nu ținem pas cu schimbările, mai ales în modă. În orice Casa Regală au existat mereu oi negre, Meghan nu e prima care e privită așa. Ambele ducese sunt foarte frumoase, dar se diferențiază prin modul de a fi. Aș putea s-o compar pe Meghan cu Lady Diana, căci își trăiește viața din plin. Să fim realiști, nu mai trăim la curtea Regelui Soare!', a mai spus Botezatu, pentru aceeași sursă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton