Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show. La ce show va apărea de acum înainte

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show. Comediantul era coprezentatorul emisiunii moderate de Dan Capatos, iar aseară a fost ultima ediție la care a mai fost prezent. Cătălin are un nou proiect, iar anunțul plecării sale a fost facut chiar de el alături de colegul său de platou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Actorul de stand up comedy a semnat cu Antena 1 în 2012, când a primit rolul de coprezentator al emisiunii  Un show păcătos', un late night show, prezentat de Dan Capatos. După 10 ani de activitate ca coprezentator în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Cătălin Bordea și-a luat adio de la telepectatori.

BordeaBordea

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii de la Antena Stars, a anunțat în direct că, după 10 ani, Cătălin Bordea nu va mai face aprte proiectul XNS. De asemenea, cei doi colegi de platou au explicat care este, de fapt, motivul plecării actorului de comedie.

Citește și: Cine este Cătălin Bordea.Mama l-a abandonat în autobuz

Citește și: De ce nu mai participă Cătălin Bordea la Survivor 2022:”O să plec în…”

Citește și: Anca Neacșu, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează:”Culpa e…”

Citește și; Actrița Diana Sar, dezvăluiri inedite despre prima ei scenă de amor într-un film: „M-a provocat”

Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show

Cătălin Bordea și-a anunțat fanii că nu va mai fi coprezentator al emisiunii Xtra Night Show. După 10 ani, comediantul a anunțat în ediția de joi seara a emisiunii că părăsește proiectul de la Antena Stars. Dan Capatos, prezentatorul reality show-ului a anunțat în direct că e ultima ediție a lui Bordea. Motivul pentru care coprezentatorul nu va mai fi prezent în platoul XNS, este faptul că acesta va pleca într-un nou proiect. Deși Capatos a precizat că actorul de comedie nu va mai fi niciodată coprezentator în emisiunea sa, Bordea i-a atras atenția spunând că oricând s-ar putea întoarce.

'Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceae ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță', a spus Dan Capatos.

Dan Capatos, cadou pentru Cătălin Bordea

În timpul emisiunii de joi, au fost difuzate mai multe imagini de la primele ediții alături de Cătălin Bordea și Dan Capatos, acolo unde comediatul a intrat în echipă în urmă cu 10 ani. De asemenea, Capatos i-a oferit lui Bordea un premiu de tip Oscar.

Cu toate astea, Cătălin l-a refuzat, declarând că dacă l-ar accepta ar însemna că nu se va mai întoare niciodată. Așadar. fostul coprezentator a refuzat cadoul din partea moderatorului, făcând glume pe seama acestuia.

Cătălin Bordea, implicat într-un nou proiect tv

Cătălin Bordea va face parte din proiectul România are Roast. În acest format vor fi implicate nume cunoscute din zona stand-up, precum Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea şi Teo Ioniţă.

Vor fi două echipe Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, conduse de către Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea. „Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri şi momente de improvizaţie bazate pe experienţele noastre de prin ţară.', declara Bordea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton