Cătălin Bordea, declarații înainte de a ajunge în America Express: "Singurul lucru care o să-mi lipsească..."

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Bordea, declarații înainte de a ajunge în America Express. Noul sezon de la Asia Express se va filma în America, iar 18 vedete au plecat deja în aventura vieții lor. Printre concurenții din sezonul 5 se află și Cătălin Bordea, care va face echipă cu Nelu Cortea. Iată primele declarații făcute de comediant!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea, declarații înainte de a ajunge în America Express. Asia Express, cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent și se transformă în America Express. Nouă echipe vor fi nevoite să treacă prin probe de foc, să își depășească limitele și să lupte pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Cătălin Bordea a acceptat să facă parte din noul sezon de la emisiunea de pe Antena 1 și va face echipă cu prietenul și colegul său de breaslă, Nelu Cortea.

america-express-catalin-bordeaamerica-express-catalin-bordea

Cu doar puțin timp înainte de a ajunge la primul punct, în Mexic, Cătălin Bordea a făcut primele declarații despre noul proiect în care a fost implicat. Iată ce spune comediantul!

Citește și: Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show.La ce show va apărea de acum înainte

Citește și: Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz:'Am 7 tați'

Citește și: Prințul Charles vine în România. Cu cine se va întâlni moștenitorul coroanei britanice

Citește și: Rihanna iubește din nou! Cine este rapperul care a cucerit-o pe artistă, după ce s-a despărțit de miliardarul Jameel

Cătălin Bordea, declarații înainte de a ajunge în America Express

Mai este puțin până va începe noul sezon de la Asia Express, emisiunea care a primit numele acum de America Express. Nouă echipe au acceptat provocarea de a-și testa limitele pe traseu și de a reuși să supraviețuiască cu doar un dolar pe zi.

Printre concurenții de la America Express este Cătălin Bordea. Cu doar câteva ore înainte de a pleca, pe aeroport, comediantul a făcut primele declarații despre noul proiect în care a fost implicat. Printre altele, acesta a fost întrebat ce o să îi lipsească cel mai mult.

Răspunsul lui a emoționat pe toată lumea, întrucât a dezvăluit că o să-i fie extrem de dor de Livia, soția lui.

„O să-mi lipsească soția mea, singurul lucru care o să-mi lipsească, o să ne lipseacă, de fapt, sunt soțiile. Maxim opt zile am stat despartit cel mai mult de sotia mea. Bine, nu stim cat o sa stam, dar ne pregatim psihic si emotional. Noi o sa ne luam alune de 2 dolari si suc. (…) Oamenii sunt rai, când te vad bine si sanatos te voteaza sa pleci. O sa facem tot posibilul sa plecam ultimii.”, a declarat Cătălin Bordea pentru Antena Stars.

Cine sunt concurenții de la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Cele nouă perechi sunt pregătite pentru a se autodepăși, de a supraviețui cu minimul necesar, dar și de a ajunge la finalul competiției.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton