Cât timp va mai rămâne Andreea Esca la pupitrul știrilor PRO TV: „Locurile nu se dau, se iau”

 Borcilă Andreea
.

Cât timp va mai rămâne Andreea Esca la pupitrul știrilor PRO TV. Prezentatoarea este de peste 25 de ani emblema postului de televiziune. Vedeta a știut mereu cum să îmbine planul profesional cu viața de familie, chiar dacă nu a fost mereu ușor. Întrebată pe cine ar putea lăsa să vină în locul ei, la PRO TV, Andreea Esca a răspuns imediat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca prezintă știrile în fiecare seară, încă de la lansarea postului PRO TV din 1995, fondat de Adrian Sârbu. Prezentatoarea a îmbinat, cu succes, planul profesional cu viața de familie, chiar dacă nu a fost mereu ușor. În pandemie, atât ea, cât și soțul ei și unul dintre copii s-au îmbolnăvit de COVID-19, astfel că prezentatoarea tv a lipsit o vreme de la pupitrul știrilor. 

andreea-esca-viva-iunieandreea-esca-viva-iunie

Andreea Esca prezintă știrile PRO TV de peste două decenii, devenind emblema postului de televiziune. Vedeta e de părere că, indiferent de vârstă, oricine își poate continua cariera, dacă există anumiți factori. Recent, prezentatoarea tv a dezvăluit pe cine ar lăsa să vină în locul ei la pupitrul știrilor. 

Citește și: De ce sărbătorește Andreea Esca Paștele de două ori.Ce obiceiuri respectă vedeta PRO TV

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în rochie de mireasă, acum 22 de ani.Poze de colecție de la nuntă

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul Elenei Udrea, în Bulgaria.Cum a primit sentința

Citește și: Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit.Imagini spectaculoase de la nunta de 3 milioane de lire

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV

Românii o pot vedea pe Andreea Esca în fiecare seară la PRO TV, de unde transmite cele mai importante știri de peste zi. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta tv a explicat că nu există nicio limită când vine vorba despre cariera sa profesională. Indiferent de vârstă, oricine poate alege să-și continue profesia, dacă există anumiți factori. 

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune.

De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să-ți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori', a fost răspunsul prezentatoarei tv. 

Cum se înțelege Andreea Esca cu copiii ei, Alexia și Aris Eram

Andreea Esca este o mamă devotată când vine vorba despre copiii ei, Alexia și Aris, din căsnicia cu omul de afaceri Alexandru Eram. Întrebată care ar fi reacția ei dacă Alexia Eram ar putea să-i ia locul la pupitrul știrilor, Andreea Esca a precizat că este loc pentru toată lumea.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna. Locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat (râde)', a mai povestit vedeta pentru sursa citată. 

Prezentatoarea tv a explicat că, în general, copiii sunt ca niște bureți care absorb orice informație. 

„Nu este precum ai preda un curs despre cum trebuie să fii, ci doar să trăiești așa cum crezi că este mai bine. Copiii care cresc lângă tine vor imita, într-un mod, felul tău de a fi. Până la un moment dat, când, desigur, fiecare are personalitatea lui', a replicat ea. 

Andreea Esca: „Aș vrea să o protejez pe Alexia de tot ce e rău'

Andreea Esca spune că a fi persoană publică are avantaje și dezavantaje, ceea ce i se întâmplă și fetei sale, Alexia Eram. Vedeta tv își dorește, ca orice mamă, tot ce-i mai bun pentru copilul ei.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău. Atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi.

Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei', a mai continuat vedeta pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton