Cât este marele premiu de la Survivor România 2022. Suma e uriașă

 Miniosu Alexandra
.

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022. Survivor România, unul dintre cele mai urmărite show-uri din țara noastră, va reveni curând pe micile ecrane. De această dată, telespectatorii vor putea urmări emisiunea la Pro TV, nu la Kanal D, așa cum au făcut-o până acum. Valoarea marelui premiu este tot una uriașă, de care se va bucura doar marele câștigător. Iată despre ce sumă este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022. Astăzi, pe data de 14 decembrie 2021, fanii emisiunii Survivor România au avut parte de o mega-surpriză. După ce în spațiul public au apărut numeroase zvonuri referitoare la concurenții noului sezon, telespectatorii au aflat cine vor fi Faimoșii care se vor lupta pentru marele premiu. Tot astăzi s-a aflat și valoarea lui.

survivor-romania-2survivor-romania-2

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022. Astăzi, în emisiunea lui Cătălin Măruță, au fost invitați Faimoșii ce vor participa la Survivor România 2022. Pe listă se află nume celebre, din mai toate domeniile. Aceștia sunt: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022.Este prima vedetă confirmată în competiție

Citește și: Cum se simte Elena Marin de la Survivor după ce s-a operat la picior:„Încă am…'

Citește și: Cine este iubitul Roxanei Ghiță de la Survivor.Ipostaza tandră în care au fost surprinși

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022. Concurenții de la Survivor România 2022 vor fi împărțiți în două triburi, la fel ca în sezoanele precedente. Aceștia se vor lupta zi de zi pentru a ajunge la imunitate, dar și pentru ca să obțină diverse avantaje, scrie ciao.ro. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru. Este un reality show dur, însă experiența unică în viața e de neegalat. În plus, pune la bătaie un premiu uriaș. Valoarea lui este de 100.000 de euro.

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație. Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi «Survivor», cel mai dur reality show din lume?’, se arată în mesajul publicat de producătorii emisiunii „Survivor’ 2022.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, crede că s-a născut pentru această emisiune. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor', atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%', a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Totodată, Daniel Pavel a transmis că la Survivor România 2022 așteptările sunt mult mai intense. Prezentatorul TV a explicat ce calități trebuie să aibă concurenții pentru a putea să facă față acestui reality show dur.

„Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență, chiar și mai mare decât cea care a fost. Trebuie să aibă în primul rând dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort. Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală', a mai transmis Daniel Pavel.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton