Cât de mult s-a schimbat Lavinia Pîrva de când este însărcinată. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire

 Stamen Diana
.

Lavinia Pîrva este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, iar schimbările fizice sunt destul de evidente. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a luat câteva kilograme în plus de când a rămas însărcinată. Viitoarea mămică așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume primul ei copil.

Cântăreața este în culmea fericirii și are toate motivele. Lavinia Pîrva trăiește momente unice de când a aflat că va fi mămică. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este destul de discretă când vine vorba despre sarcina ei, iar până acum nu a postat imagini cu burtica ei de gravidă pe rețelele de socializare.

După cum se poate observa in imaginea de mai jos, Lavinia Pîrva este schimbată la față. Transformările sunt vizibile, iar viitoarea mămică este mai rotundă la față, însă radiază de fericire.

Chiar dacă este însărcinată, soția lui Ștefan Bănică este pusă pe treabă, pentru că Lavinia Pîrva a scos recent o nouă melodie.

Lavinia Pîrva este însărcinată

Lavinia Pîrva este însărcinată

Ștefan Bănică a fost cel care a dat vestea cea mare

Vestea că Lavinia Pîrva va devenit mămică a fost dată chiar de Ștefan Bănică, cu ocazia concertului de Crăciun susținut la Sala Palatului. „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’, le-a spus artistul, care mai are doi copii, celor prezenți în sală.'

Citește și: Fotografie nemaivăzută. Cum arăta Lavinia Pîrva la șapte ani, cu uniformă de elev și fundițe în păr

Citește și: Cum arăta Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică Jr., înainte de operaţiile estetice. A apelat la ajutorul medicului

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton