Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. Are 56 de kilograme: "M-am consumat, nu aș vrea să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Câte kilograme a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. Impresara Anamaria Prodan pare că a renăscut ca pasărea Phoenix, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. După ce a dezevăluit că are un nou iubit și chiar a declarat că vrea să facă pace cu Reghe, iată că impresara și-a făcut apariția la premiera filmului „Haita de acțiune”, afișând o siluetă de model. Anamaria Prodan a spus și câteva vorbe despre noul partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Câte kilograme a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. Anamaria Prodan, 50 de ani, și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, încă își discută divorțul la Tribunal, dar se pare că impresara trece printr-o perioadă execelentă pe toate planurile. Prodan a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că există un nou bărbat în viața ei, apoi a făcut un alt gest la care absolut nimeni nu se aștepta. Anamaria Prodan și-a cerut scuze, public, față de Laurențiu Reghecampf. Recent, Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu ultima ei apariție, la premiera filmului „Haita de acțiune”. Impresara a slăbit mai multe kilograme după divorț și afișează o siluetă de fotomodel. Anamaria a spus de câte kilograme a scăpat după divorțul de Reghecampf și a menționat și cum merge relația cu iubitul ei.

336817833_1410814686348681_6826324479554517546_n336817833_1410814686348681_6826324479554517546_n

Cât a slăbit Anamaria Prodan, după divorț. A ajuns la 56 de kilograme

Anamaria Prodan a fost o adevărată apariție la premiera fimului „Haita de acțiune”, unde și-a afișat noua siluetă. Impresara a slăbit mult după divorț, iar acum cântărește 56 de de kilograme. Prodan susține că experiența divorțului consumat-o foarte mult, dar că acum se simte excelent.

Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. Uite ce face divorțul din om! M-am consumat, dar bine că a trecut acum!', a declarat impresara, pentru Click!

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:Este dintr-o altă lume…

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…

Citește și:„Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng’. Oana Lis recunoaște că problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis au adus-o la capătul puterilor

Citește și:„De doi ani, această ființă mă agasează pe mine, pe mama și copiii'. Claudia Pătrășcanu, înainte de procesul cu Bianca Drăgușanu, pentru defăimare

Anamaria Prodan, despre relația cu actualul iubit: „Sunt fericită și împlinită”

Anamaria Prodan a menționat că se simte foarte împlinită și în viața sentimentală, dar evită pentru moment să facă vreo declarație.

Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău!', a mai adăugat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a solicitat lui Laurențiu Reghecampf să pună capăt proceselor. Impresara i-a prezentat scuze fostului soț, Laurențiu Reghecampf, și a susținut că ea niciodată nu a cerut pensie alimentară.

„Pentru că el a fost în perioada în care a fost cu noi, tatăl copilului meu și tatăl fetelor mele din prima căsnicie, pentru că așa e normal. Cred că am avut perioada când am fost exemplu în țara asta. Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute. Cred cu tărie că Dumnezeu va da fiecăruia după suflet.

Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată', a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Sursa FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton