Câștigătorul Vocea României Iulian Nunucă a avut o copilărie plină de lipsuri: "N-am mâncat nimic, doar ca să..."

 Oana Pantazi
.

Câștigătorul Vocea României, Iulian Nunucă, a impresionat prin discursul său plin de modestie a convins o țară întreagă cu vocea lui, dar puțini știu că tânărul a a avut o copilărie plină de lipsuri și s-a luptat cu sărăcia. Iulian a făcut foamea nu o dată pentru a-și vedea visul împlinit și, iată, la 18 ani a plecat acasă cu titlul Vocea României și cu premiul în valoare de 100.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorul Vocea României, Iulian Nunucă, a povestit, încă din blind-uri, că a avut o copilărie plină de lipsuri și marcată de sărăcie, însă dorința de a dovedi unei țări întregi harul cu care a fost înzestrat a fost mai puternică decât momentele grele prin care a trecut până a reușit să ajungă aici. Chiar dacă tatăl lui cântă muzică lăutărească și și-ar fi dorit ca fiul să îi calce pe urme, în cele din urmă s-a convins că tânărul a făcut alegerea potrivită.

castigatorul-vocea-romaniei-iulian-nunuca-copilarie-castigatorul-vocea-romaniei-iulian-nunuca-copilarie-

Câștigătorul Vocea României, Iulian Nunucă, a avut o copilărie plină de lipsuri

Nu-și ascunde provenineța și spune că e mândru că este țigan și iată că o piesă lăutărească, pe care a cântat-o alături de Tudor Chirilă, a atârnat greu în final în deciziile telespectatorilor, care l-au votat în număr mare și astfel Iulian a câștigat Vocea României. Tânărul în vârstă de 18 ani se trage dintr-o familie de țigani lăutari și mărturisește că ai lui și-au dorit să le calce pe urme. Încă de mic însă, Iulian obișnuia să cânte piese de-ale lui Celine Dion, dovedind aplecare spre această latură a muzicii.

„De mic copil așa de tare mi-am dorit să fiu pe scena asta. Îmi imaginam cum se întorc toate scaunele… E visul meu', mărturisea Iulian.

De altfel, tânărul artist nu este la prima participare la concursuri de muzică. La doar 10 ani, el impresiona juriul de la KIDSing interpretând piesa Aisha și a participat și la „Next Star, prezentat de Dan Negru la Antena 1. Opt ani mai târziu și-a dovedit din plin talentul, reușind să o întreacă pe Andra Botez, despre care a dezvăluit, abia la final, că i-a fost profesoară de canto. Drumul până acolo a fost însă unul greu și plin de renunțări, după cum a mărturisit Iulian.

„Au fost momente în care credeam că n-am să reuşesc niciodată. N-am mâncat nimic, doar ca să îmi strâng bani să continui ceea ce fac. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist. Tata, cumva, îi era ciudă că nu merg şi spre zona asta lăutărească”, a mai spus tânărul artist.

Tatăl lui nu l-a sprijinit de la început

Din cei patru frați ai familiei, doar Iulian și una dintre surorile sale cântă, câștigătorul show-ului vocea României moștenind talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. Deși a cântat numai piese pop, câștigătorul Vocea României, Iulian Nunucă, a cucerit publicul definitiv după ce a interpretat alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, „Inel, inel de aur”.

„Eu m-am regăsit în muzica pop, în muzica clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta. Eu mă mândresc cu toată inima că sunt țigan, pentru că noi avem tradiții frumoase, avem o familie frumoasă. Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus', a mai spus Iulian Nunucă. 

Citește și: Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022: „În continuare sunt același copil inocent. Nu realizez ce mi se întâmplă”

Citește și: Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț:„Sunt într-o relație. Nu pot să ascund faptul că…’

Citește și: „N-am crezut că o să avem așa sărbători urâte'.Ce a pățit Ilinca Vandici în vacanța din Mexic

Pe de altă parte, tatăl său a recunoscut că, la început, a fost dezamăgit de faptul că fiul său nu s-a îndreptat spre muzica lăutărească.

„La început nu am fost de acord și voiam să-l ajut cu ceva, dar nu mă pricepeam la muzica pe care o cânta el. Acum, în schimb, sunt foarte bucuros de ceea ce cântă el. Dacă n-ar fi copilul meu și l-aș fi auzit undeva, aș ținti foarte sus cu el', a mărturisit tatăl lui Iulian.

Ce vrea să facă Iulian Nunucă cu banii

Plin de modestie, câștigătorul Vocea României, Iulian Nunucă, a dezvăluit că se aștepta ca Andra să câștige concursul, uimirea care i s-a citit pe chip în momentul anunțării câștigătorului, certificându-i din plin spusele. De altfel, tânărul a dezvăluit că vrea să continue orele de canto cu Andra Botez.

„Bucuria a fost mai mult în suflet. Ca om simplu nu am putut să mă bucur așa cum aș fi putut pentru că mă gândeam la Andra. Pentru mine banii nu valorează nimic. Eu dacă am cu ce să mă îmbrac, ce să mănânc și unde să dorm, eu am de toate. Asta e cel mai frumos, să trăiești simplu și frumos, să fii modest, să lași loc de iubire și bunătate, căci așa poți schimba lumea.

Îmi doresc ca noi, oamenii, să urmăm în continuare calea lui Dumnezeu. Asta e cel mai important pentru mine. Cu marele premiu am de gând să donez o parte din bani copiilor săraci care chiar au nevoie și să investesc în cariera mea. Și să merg la Andra la ore. Cât mi-am dorit asta!', a mai spus Iulian.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton