Căsnicia lui Meghan Markle cu Prințul Harry e pusă la îndoială. Gurile rele spun că se vor despărți peste 5 ani

 Stamen Diana
.

Au fost multe controverse legate de căsnicia lui Meghan Markle cu Prințul Harry, iar gurile rele pun la îndoială relația lor. Gurile rele spun că se vor  despărți peste cinci ani și au dezvăluit chiar și motivele pentru care se va produce ruptura.

Relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry a fost comentată încă din prima clipă. Acum, gurile rele spun că mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani, iar cei doi vor ajunge să o ia pe drumuri diferite la un moment dat. Se pare că până în momentul de față, Ducesa de Sussex a încălat mai multe reguli, iar Reginei Elisabeta nu i-ar conveni deloc aceste lucruri, potrivit presei internaționale. Mai mult, Meghan Markle nu le-ar fi intrat în grații nici angajaților de la Casa Regală.

„Atunci când oamenii se alătură gospodăriei regale, ei se așteaptă să fie servitorii reginei și ai țării, nu neapărat ai unei actrițe americane care a jucat într-o dramă legală la televizor. Există o mare bunăvoință față de Harry, dar Meghan este o cantitate necunoscută', susține o sursă în The Sun.

Zvonurile despre terminarea căsniciei lui Meghan Markle cu Prințul Harry au fost alimentate chiar și de rudele Prințesei Diana, mai exact o mătușă de-ale Prințului Harry. „Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani. Familia regală o va distruge pe Meghan', a declarat una dintre mătușile lui Harry, din partea regretatei Lady Di.

Citește și: Cinci reguli neobișnuite pe care Meghan Markle și Prințul Harry vor trebui să le respecte când li se va naște bebelușul

Citește și: În ce zodie se va naște copilul lui Meghan Markle. Bebelușul regal va fi rebel, încăpățânat și energic

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton