Cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu. Din ce familie provine cea mai bătrână mamă din lume: "Părinții ei erau foarte respectați"

 Laciu Andreea
.

Toată țara a auzit despre cea mai bătrână mamă din lume, dar puțini știu cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu sau cine erau părinții ei, de fapt. S-a născut în data de 31 mai 1938, la Craiova. Și-a petrecut cea mai mare parte din copilărie împreună cu bunicii ei, la Bălceștii de Vâlcea, iar apoi s-a mutat alături de părinți în Cetatea din Bănie. Apoi a locuit într-o casă boierească, un veritabil conac care a atras invidia multora din zonă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, provine dintr-o familie de intelectuali. Tatăl ei, Aurelian, era jurist. Mama, Maria, era profesoară. Amândoi au trudit din greu ca să le ofere tot ce era mai bun copiilor lor, Adriana și fratele ei. Casa boierească în care a crescut se află în Craiova, mai precis pe strada Tudor Vladimirescu. Chiar dacă și-a pierdut din farmec de-a lungul anilor, a rămas la fel de impunătoare.

adriana-iliescu-2-2adriana-iliescu-2-2

Cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu

În anul 1956, Adriana Iliescu s-a mutat în București, iar în locuința fabuloasă au rămas părinții ei. Conacul a fost cumpărat, peste ani, de două familii care nu au vreo legătură cu ea sau cu părinții ei. Așa cum se vede în fotografia Fanatik.ro, tencuiala este veche, geamurile sunt și ele învechite, iar acoperișul este și el destul de șubrezit. O vecină a făcut câteva dezvăluiri despre familia Adrianei Iliescu.

„O cunosc, cum să nu? I-am cunoscut și pe părinții ei. Erau mari învățați și oameni foarte respectați aici, în Craiova. Nu am fost prieteni, dar de bună ziua, la poartă, ne-am găsit tot timpul. Adriana era frumoasă, era o fată isteață și foarte înfiptă, o olteancă veritabilă.

Citește și: Cum face față Adriana Iliescu cheltuielilor pentru educația fiicei sale, studentă la două facultăți:„Am făcut un calcul și…'

Citește și: Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie. Ce relație are cu părinții lui: „Vor fi totdeauna persoanele care vor decide pentru mine' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Eliza a moștenit frumusețea mamei sale

Citește și: Florin Salam, reacție la adresa fiicei sale, Betty, după scandalul de pe TikTok cu un alt manelist:„Mă face să mă simt prost. Dacă fata mea nu are minte…'

A plecat demult, n-am mai văzut-o decât la televizor. A avut ea soarta asta, să nu aibă noroc de copii la tinerețe, dar Dumnezeu i-a dat atunci când a considerat el.

Era o fată cuminte, învăța bine și niciodată nu se auzea nici musca la ei în casă. Am stat aici toată viața cu copiii mei, dar au plecat, și-au făcut rostul lor. Am rămas doar eu și Bobby (n.r. – cățelul care a însoțit-o la ușă)', a declarat tanti Maria, pentru Fanatik.

Cine a cumpărat conacul

Adriana Iliescu nu mai deține locuința în care a crescut, alături de părinții ei. O altă vecină a povestit pentru sursa citată anterior că noii proprietari nu sunt rude de sânge cu cea mai bătrână mamă din lume.

„Au cumpărat unii aici, nu sunt rude de sânge cu Adriana și nici cu Aurel și Maria (n.r. – părinții Adrianei Iliescu). Nu prea stau, mamă, pe aici. Mașinile astea două de la poartă (n.r. indică spre cele două autoturisme parcate în fața porții conacului boieresc) sunt ale lor, vin rar aici. O știu pe Adriana, dar nu mai știu nimic de ea de când era pe aici. Nu am știut nici că a făcut copil. Să-i dea Dumnezeu sănătate! Un copil e o binecuvântare chiar și la o vârstă mai înaintată…', a povestit tanti Nuța.

Sursă foto: arhivă Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton