Carmen Trandafir, marcată de certurile dintre părinții ei: "Aveam nevoie de liniște și armonie. Divorțul a dus toate astea"

 Oana Pantazi
.

Carmen Trandafir are o carieră de invidiat și o familie superbă, însă copilăria sa a fost marcată de certurile dintre părinții ei, care, în cele din urmă, au dus la divorț. Iată ce povestește artista despre acea perioadă neagră a vieții sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La 47 de ani, Carmen Trandafir este o mamă, o femeie și o artistă împlinită, însă viața ei nu a fost întotdeauna roz… Copilăria artistei a fost marcată de disensiunile dintre părinții săi, care au dus, în cele din urmă, la divorț. Un divorț care pentru ea, fratele, surorile ei și mama lor a fost salvator.

1Carmen-Trandafir-575×1024-11Carmen-Trandafir-575×1024-1

Carmen Trandafir, amintiri triste din copilărie

Carmen Trandafir provine dintr-o familie numeroasă – trei fete și un băiat – și mărturisește că, în copilărie, a fost afectată de disensiunile dintre părinții ei, care creau stări tensionate în familie. Totul a luat însă sfârșit odată cu divorțul părinților, care le-a adus tuturor liniștea în familie. Ulterior, artista nu a păstrat legătura cu tatăl său, care, dezvăluie ea, și-a refăcut viața.

„Divorțul părinților nu ne-a afectat emoțional pe niciunul dintre frați. Dimpotrivă, știam că vom avea, în sfârșit, o viață liniștită. Nu s-au înțeles ca soț și soție și bineînțeles că tensiunea creată afecta întreaga familie. Aveam nevoie de liniște și armonie. Divorțul a adus toate astea. Nu am mai păstrat legătura cu tatăl meu după divorț, au fost încercări nereușite de a avea o relație civilizată.

El s-a recăsătorit, și-a format o altă familie, fiecare pe drumul lui. Nouă ne-a fost bine, eram toți frații sub aripa protectoare a mamei. Nu a fost nevoie să îi spun eu unde a greșit, sunt convinsă că a știut și el. Nu mai este printre noi, l-am iertat de mult și este întotdeaua primul căruia îi aprind o lumânare când merg la biserică”, a mărturisit Carmen Trandafir pentru FANATIK.

Despre relația cu fiica ei: „Mai tot timpul eram cu ochii pe ea”

Carmen Trandafir (47) și Emil Grădinescu (62) au construit o căsnicie incredibil de frumoasă, dar și o familie pe măsură. Cuplul a adus pe lume o fată, Ana, care recent a împlinit 14 ani. La adresa ei, artista nu are decât cuvinte de dragoste. Aceasta susține că a fost „cadoul suprem’!

„Ana este pentru mine TOTUL. E bebelușă, fetiță, domnișorică și prietena mea cea mai bună. Este partenera mea de joacă, de distracție, de povești. E minunea mea oferită de Divinitate. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darul oferit, e un copil bun, stilat, modest și sufletist. Are respect față de familie, bunici și, în general, față de oameni.  Cred că de la mine a luat firea boemă, visează să devină artistă, îi place să fie în centrul atenției. De la tatăl ei a moștenit puterea de a păstra un secret. E doar un exemplu.  Eu nu sunt așa”, a dezvăluit artista pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, la 14 ani: „Am primit cadoul suprem'

Citește și: Carmen Trandafir dezvăluie secretul căsniciei de peste 10 ani cu Emil Grădinescu: „Nu este genul romantic, dar…'

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Emil Grădinescu de Carmen Trandafir: „Își etala picioarele și…”

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii. Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Pe de altă parte, artista a recunoscut că a fost o mamă extrem de grijulie și de strictă, în copilăria mică a fiicei sale, însă, pe măsură ce au trecut anii, s-a mai relaxat.

„Când era mai micuță Ana eram mai strictă. Mai tot timpul eram cu ochii pe ea, să se comporte frumos sau să nu se lovească, eram extrem de atentă la mișcările pe care le făcea. Și nu îmi place că am fost așa. Dacă aș lua-o de la capăt cu siguranță aș fi mai relaxată și i-aș da mai multă libertate. Acum, când a mai crescut și am încredere că se poate descurca singură, sunt și eu mai relaxată și nu o mai bat' atât de mult la cap„, a mai spus ea.

O cerere în căsătorie… neromantică

Celebrul comentator sportiv Emil Grădinescu și Carmen Trandafir formează unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete. Povestea lor de dragoste este una atipică, în sensul în care, deși a fost dragoste la prima vedere și au știut tot timpul că sunt făcuți unul pentru altul, nu au simțit nevoia să se căsătorească. Au făcut acest pas abia când fiica lor avea trei ani. Erau deja de ani buni împreună și toată lumea se întreba când și dacă se căsătoresc, însă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au refuzat să se conformeze lui „așa trebuie'.

'Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa. Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut foarte mult din prima. La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne simțim foarte bine așa. Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil, la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la cap', a spus Carmen Trandafir la Antena Stars.

„Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de 3 ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic’, a mai spus ea, potrivit Spynews.

Pe de altă parte, artista mărturisește că actele nu au oricum nicio relevanță, relația lor fiind una sudată, din care nu a dispărut iubirea.

„Nu știu dacă există un secret sau o rețetă. Noi, când am hotărât să facem pasul, eram siguri că o facem pentru totdeauna. Ne completăm, cu bune și cu rele. Chiar dacă nu ne-am fi căsătorit cu acte, relația ar fi mers la fel în continuare. Cred că  înțelepciunea și răbdarea ajută să trecem peste anumite obstacole. Și, bineînțeles, iubirea”, a povestit artista penru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton