Carmen Tănase a avut probleme de sănătate, din cauza programului încărcat: „Nu mai puteam. Dacă mai stăteam, era prea târziu”

 Oana Pantazi
.

Carmen Tănase a avut probleme de sănătate, din cauza programului încărcat. La 61 de ani, Carmen Tănase este încă plină de energie, însă nenumăratele proiecte în care este implicată i-au creat probleme de sănătate. Artista locuiește acum la țară, unde are grijă de gospodărie, dar lucrează și cu normă întreagă, iar de la un timp recunoaște că se resimte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase a avut probleme de sănătate, din cauza programului încărcat. Carmen Tănase are o carieră prodigioasă și chiar și la 61 de ani muncește enorm. Actrița a mărturisit însă că programul extrem de încărcat i-a creat probleme de sănătate și a fost nevoită chiar să renunțe la un proiect important, din cauza suprasolicitării.

Carmen-Tanase4Carmen-Tanase4

Carmen Tănase a avut probleme de sănătate, din cauza programului încărcat

Cunoscută și iubită de o țară întreagă în special datorită rolului Flăcărica, din Inimă de țigan, Carmen Tănase nu duce lipsă de proiecte. Curând, actrița urmează să apară în serialul Clanul, într-un rol total diferit de cele pe care le-a jucat până acum, provocare căreia i-a făcut față cu brio, cu siguranță.

Citește și: Carmen Tănase își dorește să devină bunică și soacră mare: „Unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am. Ideea e să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani:„M-a durut foarte tare suferința fiului meu’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară:„N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan:'M-a vindecat psihic'

În afară de proiectele de televiziune însă, actrița are și turnee cu teatrul, dar și o gospodărie destul de mare în grijă, la țară. Totuși, din cauza suprasolicitării, Carmen Tănase a mărturisit că a fost obligată să renunțe la un proiect important, deoarece a simțit că îi era afectată sănătatea.

„Ba da (n.red. – i-a fost afectată sănătatea). S-a mai întâmplat, dar nu grav. Am simțit că nu mai pot”, a dezvăluit actrița pentru Libertatea.

În cele din urmă, actrița a fost nevoită să ia măsuri: „Am renunțat la un proiect important. Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam, era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta„, a mai dezvăluit Carmen Tănase pentru sursa citată.

Carmen Tănase, faimoasă pe TikTok

Deși mărturisea că nu se pricepe atât de bine la social media, Carmen Tănase face furori pe TikTok, unde postările ei au devenit virale. De altfel, tot acolo sunt zeci de filmulețe cu vocea Flăcăricăi din Inimă de țigan adăugată unor filmări ale fanilor, pe care actrița le găsește extrem de amuzante.

În pofida programului infernal, actrița găsește timp și pentru puțină distracție. Nu e de mirare, așadar, că acum Carmen Tănase are sute de mii de urmăritori și mii de comentarii la o singură postare.

„Eu nu am știut care este treaba cu TikTok-ul și am intrat dintr-o glumă. Toată lumea mi-a zis „Să vezi cât hate o să îți iei'. Eu nu am hate. Nu zice nimeni nimic rău. Nu e bine să nu zică nimeni nimic rău de tine, nu? Așa de bine să nu zică nimeni nimic? Plus că… dacă ar exista cineva care să fie măgar, eu îl blochez în secunda doi, adică nu stau la conversații cu mitocanii, dar până acum nu mi s-a întâmplat”, a mai dezvăluit actrița pentru sursa citată.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton