Carmen Tănase, despre personajul Luminița Achim din serialul Clanul: "E genul de femeie trecută prin viață"

 Laciu Andreea
.

Carmen Tănase i-a cucerit pe telespectatori cu noul ei rol, din serialul Clanul de la Pro TV. Actrița, în vârstă de 61 de ani, a reușit să aducă în fața oamenilor un nou personaj remarcabil. Ea a dezvăluit acum câteva detalii despre acest proiect, despre rolul ei din serial, dar și despre lucrurile pe care le are în comun cu Luminița Achim. A făcut istorie cu ani în urmă cu îndrăgita Flăcărica Potcovaru, apoi a impresionat la Antena 1 în serialul Fructul Oprit, iar acum demonstrează încă o dată cât de variate sunt personajele pe care le poate interpreta pe micile ecrane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îi încântă de zeci de ani pe spectatori cu rolurile ei din teatru, dar și din film. Știe cum să lase personajul să iasă la suprafață, dar și cum să învețe lecții din fiecare rol pe care îl primește. Și de data aceasta, este o interpretare încărcată de emoție, iar tensiunile dintre personaje sunt unele greu de dus, dar Carmen Tănase știe exact cum să se conecteze la rolul pe care îl joacă în serialul Clanul de la Pro TV.

carmen-tanase-1carmen-tanase-1

Carmen Tănase, despre personajul din serialul Clanul

Îndrăgita actriță a făcut o serie de dezvăluiri despre rolul din acest proiect. Luminița este o femeie gospodină, care i-a cucerit cu talentul ei culinar chiar și pe cei mai aprigi interlopi.

„Luminița Achim e o gospodină foarte bună. Dar nici Carmen Tănase nu e departe! Sunt tentată să afirm că Luminița ar fi mai bună, dar încerc să nu uit că în scenariu există câteva lucruri care o definesc foarte bine. Iar în fruntea acestora stă faptul că este o femeie singură care își duce existența bazându-se pe calitățile ei de gospodină, de bucătar. E genul de femeie trecută prin viață, care știe foarte bine că totul trece prin stomac, cum se spune!', a declarat Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău'

Citește și: Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Câți bani au câștigat

Citește și: Cum arăta Carmen Tănase în tinerețe. Era superbă și nu s-a schimbat deloc

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare: „La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când…”

Cât de mult seamănă cu personajul ei

Carmen Tănase recunoaște cu mult umor că se simte într-o ușoară competiție cu Luminița Achim, când vine vorba despre gătit.

„Întâmplarea face că știu să gătesc, că am prins ceva din povestea asta de-a lungul anilor. Dar nu e deloc obligatoriu să fi fost așa. Adică puteam să fiu o actriță care să nu fi avut habar despre lucrurile din bucătărie.

De multe ori jucăm un personaj fără a avea experiența unor lucruri care sunt trecute în scenariu, pe care nu le avem în viața de zi cu zi, dar pe care trebuie să știi să le impui atenției celor care urmăresc producția artistică în care ești distribuit,

La vârsta mea nu mai poți primi roluri de zână plăpândă, ci doar de femeie trecută prin viață. Mă bucur însă pentru fiecare dintre ele!', a mai dezvăluit Carmen Tănase.

Cum abordează Carmen Tănase fiecare rol

Actrița nu este genul de artist care se „scutură” de personaj imediat ce coboară de pe scenă sau după ce s-au oprit camerele de filmat.

„Nu putem duce cu noi, ca actori, toate personajele pe care le interpretăm de-a lungul unei cariere. Fiecare are felul său de a se raporta la ele. În ceea ce mă privește, oricând joc un rol, îl duc cu mine, îl port cu mine mai peste tot.

Acela devine cel mai important, fiindcă lui îi dau viață în acea perioadă a carierei mele. Îl studiez cu atenție și pe platourile de filmare, și în afara lui. Și fac asta cu orice personaj cu care mă întâlnesc în carieră, fără excepție!', a încheiat actrița.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton