Carmen Tănase își cheltuie banii pentru a salva animalele fără stăpân: "Jumătate din cât câștig dau pe mâncare pentru câini și pisici"

 Oana Pantazi
.

Nu este un secret pentru nimeni că actrița Carmen Tănase este o mare iubitoare de animale, actrița având acasă nu mai puțin de 17 necuvântătoare – 3 câini și 14 pisici… și, cu toate astea, nu contenește să se preocupe de animalele fără stăpân, pe care le salvează. După cum mărturisește, actrița dă jumătate din cât câștigă pe mâncare pentru câini și pisici. Așadar, Carmen Tănase își cheltuie banii pentru a salva animalele fără stăpân.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase își cheltuie banii pentru a salva animalele fără stăpân. Carmen Tănase are grijă de animalele fără stăpân, iar asta o dovedește nu doar numărul mare de patrupede pe care le are acasă, ci și postările ei de pe Facebook, unde popularizează postări ale adăposturilor de animale fără stăpân și-i îndeamnă pe bunii samariteni să salveze aceste suflețele nevinovate. De altfel, actrița mărturisește că dă aproape jumătate din cât câștigă pe mâncarea de câini și pisici.

48383245_142279153427029_8354337197519798272_n48383245_142279153427029_8354337197519798272_n

Carmen Tănase își cheltuie banii pentru a salva animalele fără stăpân

De câtva timp, Carmen Tănase s-a mutat la țară, undeva lângă Târgoviște, iar faptul că are curte i-a permis să adune mai multe animăluțe de companie. Actrița se sensibilizează de fiecare dată în fața poveștilor triste ale pisicilor și cățeilor abandonați și încearcă să le găsească acestora stăpâni popularizându-le poveștile în social media și făcând apel la iubitorii de animale.

Recent, Carmen Tănase a găsit niște animăluțe abandonate și, impresionată de drama lor, a făcut apel la oamenii de pe contul ei de Facebook. De altfel, actrița are un număr impresionant de animale salvate și deja o jumătate din veniturile ei se duc pe mâncarea pentru câini și pisici.

„Căței și pisici. Lumea e necivilizată și abandonează animalele. Și le abandonează şi pe acolo pe unde m-am mutat eu. Iar eu nu pot să trec, așa, nepăsătoare. E greu, e foarte greu, pentru că eu nu prea mai pot să mai fac față situației. Jumătate din cât câștig se duce pe mâncare pentru câini și pisici, pe tot felul de chestii, pe nisip ș.a.m.d. Dar nu se termină chestia asta, niciodată! Tot timpul, apar alții”, a dezvăluit actrița pentru Click!

Carmen Tănase, un rol diferit în Clanul

Carmen Tănase a câștigat un capital imens de popularitate odată cu rolul din Inimă de țigan, unde a jucat-o pe simpatica Flăcărica și unde ea și Gheorghe Visu au format unul dintre cele mai iubite cupluri de actori. Iată însă că, recent, actrița a spart tiparele, arătându-le fanilor ei și latura dramatică, deoarece în serialul Clanul interpretează un rol total diferit.

Luminița Achim, personajul interpretat de Carmen Tănase în Clanul, a avut o viață grea, încărcată de dramatism, iar carismatica actriță este extrem de convingătoare în rolul mamei măcinate de pierderea unuia dintre fii și de alegerea greșită în viață pe care crede că a făcut-o celălalt. Parteneri îi sunt Denis Hanganu și Marian Olteanu, extrem de credibili în rol. De asemenea, actrița a legat o relație specială și cu Mădălina Craiu, interpreta Ilincăi Anghel în serial.

Iată ce dezvăluie Carmen Tănase despre rolul din serialul Clanul:

„Luminița Achim e o gospodină foarte bună. Dar nici Carmen Tănase nu e departe! Sunt tentată să afirm că Luminița ar fi mai bună, dar încerc să nu uit că în scenariu există câteva lucruri care o definesc foarte bine. Iar în fruntea acestora stă faptul că este o femeie singură care își duce existența bazându-se pe calitățile ei de gospodină, de bucătar. E genul de femeie trecută prin viață, care știe foarte bine că totul trece prin stomac, cum se spune!’, a declarat Carmen Tănase, pentru Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton