Cum a apărut Carmen Iohannis în America, la recepția organizată de Donald Trump. A purtat rochie albastră și pantofi roz

 Pirvu Cristina
.

Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaud Iohannis, președintele României, la New York, la recepția oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, cu prilejul celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Prima Doamnă a atras privirile!

Și de data aceasta, Prima Doamnă a României a captat atenția tuturor celor prezenți la eveniment. De multe ori, Carmen Iohannis a fost criticată pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut. Fie că îmbrăca rochii scurte, fie că avea umerii dezgoliți, ea era ținta criticilor care îi analizau ținutele din cap până în picioare.

Acum, în New York, soția lui Klaus Iohannis a ales să poarte o rochie de un albastru electric, cu o bijuterie în talie și o pereche de pantofi roz aprins. Se asortează cele două culori? Cert e că Prima Doamnă se simte foarte bine, căci are zâmbetul până la urechi.

Cuplul prezidențial din România s-a fotografiat alături de Melania și Donald Trump. Fostul fotomodel, Prima Doamnă a Americii, a ales o salopetă neagră, simplă, care îi vine perfect.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.” , a scris președintele României în dreptul pozei postate pe Facebook.

Klaus Iohannis si Prima Doamna la BucurestiKlaus Iohannis si Prima Doamna la Bucuresti

Carmen Iohannis a atras atenția în prima zi de școală. Prima Doamnă a purtat o rochie simplă

Iată pentru ce nu a acceptat statul de Primă Doamnă de la București, de la Cotroceni! Carmen Iohannis, cu un zâmbet larg pe față și cu o încântare debordantă, a pășit pe poarta școlii din Sibiu foarte emoționată și bucuroasă. Are și motive! Un grup de elevi o aștepta pe Carmen Iohannis în curtea școlii, cu brațele deschise!

Ea, când s-a apropiat, i-a strâns pe toți în brațe, i-a pupat rând pe rând și le-a urat bun venit la școală, în noul an. 

Foto: Facebook, Hepta

Vezi si structura an scolar 2019-2020

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton