Carmen Iohannis a împlinit 58 de ani. Cum a evoluat stilul Primei Doamne

 Pirvu Cristina
.

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a împlinit vârsta de 58 de ani. Soţia preşedintelui a atras de foarte multe ori atenţia asupra sa datorită stilului său vestimentar. A fost criticată, însă Prima Doamnă pare că a ignorat toate vocile rele! La mulţi ani!

În urmă cu patru ani, când mergea la vot alături de soţul său, viitorul preşedinte pe atunci, Carmne Iohannis afişa un look elegant, dar foarte lejer. Purta pe atunci palton şi eşarfă asortată cu restul ţinutei. (Vezi imaginea de profil a articolului)

După ce a ajuns Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a început o colaborare cu trei designeri: Alexandru Ciucu, Eli Lăscan şi Stephan Pelger. Cel din urmă, care s-a ocupat de ţinutele de zi ale lui Carmen Iohannis, a povestit că a fost plăcut să lucreze cu ea, dar că soţia preşedintelui are anumite fixuri vestimentare.

„Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut. Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, a spus Stephan pentru ziarulring.ro.

În anii în care au trecut, Prima Doamnă parcă a fost din ce în ce mai îndrăzneaţă. A purtat rochii mai scurte, unele şi cu materiale transparente. A fost criticată că a optat şi pentru sandale la întâlnirile oficiale. Pe timpul întrevederilor, Carmen Iohannis s-a remarcat. La vizita în România a preşedintelui Franţei alături de Brigitte Macron, soţia lui Klaus Iohannis a optat pentru rochii scurte, deschise la culoare.

Acum câţiva ani, Carmen şi Klaus Iohannis au mers în Spania pentru a se întâlni cu regele şi regina. Atunci, aceasta a ales o nouă coafură, o rochie conică şi sandale nude.

 

Carmen Iohannis alături de Preşedintele RomânieiCarmen Iohannis alături de Preşedintele României

Traian Băsescu a criticat ținutele lui Carmen Iohannis

Traian Băsescu și-a luat în serios rolul de critic vestimentar și a analizat ținuta purtată de soția lui Klaus Iohannis în timpul vizitei oficiale avute în Italia.

„Este o regulă a protocolului. Nu trebuie să ţi se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu trebuie să se vadă umerii, nu trebuie să se vadă coatele, deci nu te duci în rochii fără mâneci. Nu trebuie să se vadă genunchii, deci nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată”,  a declarat Traian Băsescu într-o emisiune TV.

 

Foto: Hepta, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton