Carmen Harra, previziuni sumbre după moartea lui Costin Mărculescu: ”O să fie tot mai mulți găsiți așa”

 Dumba Gabriela
.

Moartea lui Costin Mărculescu a venit ca un șoc pentru oamenii care l-au cunoscut și îl știau mereu vesel și cu zâmbetul pe buze. Nimeni nu se aștepta să se stingă atât de devreme și, mai ales, singur, uitat de toți. Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut, însă, previziuni sumbre și ne spune că șirul disparițiilor publice, de genul acesta, nu se întrerupe aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra susține că oamenii nu mor din cauza virusului ucigaș, ci mai degrabă din cauza depresiei și a problemelor de sănătate. În plus, Harra este de părere că tot mai multe cazuri precum a fost cel al lui Costin Mărculescu o să tot apară la noi, mai cu seamă că el a venit la câteva luni după o altă dispariție șocantă, moartea Cristinei Țopescu, de asemenea găsită în casă după mai multe zile.

'Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa', a zis prezicătoarea într-un interviu pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Carmen-Harra-3Carmen-Harra-3

De asemenea, Carmen a declarat în urmă cu ceva timp că ceva rău se va năpusti asupra țării noastre și că vor fi multe pierderi de vieți.

'Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați', a mai spus prezicătoarea.

Costin a fost găsit mort în casă

Vecinii au sesizat dispariția lui Costin Mărculescu și au apelat la ajutorul presei, pentru a elucida cazul, iar reporterii Antena 1 au sunat la 112. Costin nu mai ieșise din casă, de trei zile, iar vecinii au fost alertați de urletele câinelui pe care actorul obișnuia să-l scoată la plimbare de mai multe ori pe zi. Acesta a fost găsit, în cele din urmă, fără suflare, în casa lui, în noaptea de 10 spre 11 iunie, însă autoritățile sosite la fața locului au constatat că murise de mai multe zile.

Acest caz cutremurător ne-a dus pe toți cu gândul la Cristina Țopescu, cea care a avut un sfârșit asemănător. Și în cazul lui Costin, și în cazul regretatei jurnaliste, câinii au fost cei care au dat de veste vecinilor că este ceva în neregulă cu stăpânii lor…

Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte să împlinească 51 de ani. Actorul nu era într-o situație prea bună în ultima perioadă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton