Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie: ”Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament...”

 Calin Maria Bianca
.

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie. Celebra influenceriță și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă ca în orice relație, mai apar și dificultăți și inconveniente. Au decis să le țină ascunse și să nu vorbească public despre ele, însă de data aceasta frumoasa vedetă nu s-a mai putut abține. Fără a se sfii, a dezvăluit momentele mai puțin plăcute din mariajul ei, însă și cum încearcă se repare tot ce nu merge bine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan se bucură de un succes colosal pe plan profesional. Are tot ceea ce își dorește, la fel și când vine vorba de viața sentimentală. Alături de Alex Militaru și-a întemeiat o familie de vis și au numeroase planuri de viitor. Ei bine însă, asta nu înseamnă că nu și-au făcut simțita prezența și problemele, ca în orice cuplu.

img-2023-01-06t122854.661img-2023-01-06t122854.661

Celebra influnceriță a 'dat din casă' și a dezvăluit că este genul de femeie cu un comportament vulcanic și dominant. Dacă la începutul relației, soțului ei îi plăcea acest comportament, se pare că lucrurile s-au schimbat între timp și au ajuns să nu mai meargă la fel de bine. Totuși, Carmen Grebenișan a luat imediat măsuri!

Citește și: Cine este Carmen Grebenișan.Cum a devenit celebră și cine este soțul ei

Citește și: Carmen Grebenișan se mută din țară:”Căutăm toate variantele…”

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit:'Mi-au dat lacrimile de fericire'

Citește și: Cristina Cioran și fiica ei au ajuns de urgență la spital:'S-a produs internarea'. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie

Carmen Grebenișan a vorbit deschis de data aceasta despre căsnicia ei cu Alex Militaru. Celebra influnceriță a dezvăluit că din cauza comportamentului ei au întâmpinat mai multe probleme în căsnicie. Mai concret, ea era obișnuită să se facă totul după cum zice ea și totul să fie foarte bine organizat și pus la punct. Acest lucru îi displace soțului ei, motiv pentru care ea deja a început un proces de schimbare.

„Sunt o persoană dominantă. Probabil, arăt așa cuminte, dar sunt destul de rea. Poate rea e prea mult zis, dar sunt o persoană căreia îi place să controleze absolut tot. Nu sunt geloasă, dar îmi place să știu tot ce se întâmplă. Și chiar dacă sunt geloasă, nu îmi place să arăt că sunt geloasă, pentru că mi se pare că mă face să par slabă și nu-mi arăt niciodată gelozia, chiar dacă sunt. Poate o vede doar peretele și dau cu ceva', a spus Carmen Grebenișan, la Antena Stars.

Carmen Grebenișan a apelat la ajutorul psihoterapeutului

Carmen Grebenișan a vrut cu orice preț să rezolve problemele din mariajul ei și să lupte pentru o familie fericită. Nu a stat deloc pe gânduri și a decis că este momentul să apeleze la ajutorul unui psihoterapeut. După mai multe ședințe, celebra vloggeriță a ajuns la concluzia că a luat decizia corectă, iar schimbările în comportamentul ei deja au început să fie vizibile.

„În schimb, sunt o persoană dominantă și încerc să schimb chestia asta în ultimul timp, pentru că nu este prea benefic să fie femeia dominantă, doar dacă își dorește bărbatul asta și mi-aș dori și eu să fiu într-o relație echilibrată, pentru că, până acum, am fost genul de persoană care punea la punct totul, la zid chiar și am resimțit acest comportament, care nu ajută în relație. Cel puțin în relațiile mele, nu m-a ajutat', a mai spus influencerița.

Ar putea trece Carmen Grebenișan peste infidelitatea soțului?

Dezvăluirile celebrei influncerițe privind mariajul ei nu se opresc doar la aceste probleme care sunt pe cale de rezolvare. Aceasta a fost întrebată despre cum ar reacționa dacă ar afla că ar fi înșelată, dar și dacă ar putea să treacă cu vederea un astfel de gest din partea soțului ei. Bineînțeles, răspunsul nu a întârziat să apară!

„Aș putea să trec peste, dar nu aș putea să continui relația, deci s-ar termina relația. Aș putea să înțeleg motivele pentru care a făcut asta, însă nu aș putea să continui cu aceeași persoană. Sunt înțelegătoare, înțeleg foarte multe aspecte ale vieții, dar asta nu înseamnă că trebuie să continui în aceeași situație sau să înțelegi omul chiar până la sfârșit. Poate are o problemă, o traumă din copilărie. Înțeleg, dar nu înseamnă că trebuie să continui cu el', a mărturisit Carmen Grebenișan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton