Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre căsnicia cu Alex Militaru și copil, după 1 an de căsătorie: „Nu mă simt soție. Îmi este greu să...”

 Laciu Andreea
.

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre căsnicia cu Alex Militaru și copil, după 1 an de căsătorie. Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi. Dincolo de cariera ei în mediul online, a cucerit o mare parte din public și cu apariția ei din emisiunea „Asia Express”. A concurat împreună cu Alina Ceușan și au fost foarte îndrăgite, mai ales pentru tachinările cu echipa fraților Ristei. Este împlinită pe plan profesional, dar se bucură și de o viață de familie împlinită, de când formează un cuplu cu actualul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre căsnicia cu Alex Militaru și copil, după 1 an de căsătorie. Frumoasa blondină a locuit la Cluj, dar de șase ani a decis să se mute la București. S-a îndrăgostit de acest oraș atunci când a ajuns pentru prima oară în Capitală, când era studentă la facultate. Însă, nu s-a schimbat doar destinația când a fost vorba despre viața ei personală. Acum, Carmen Grebenișan este soție, după ce s-a căsătorit cu Alex Militaru, dar recunoaște că încă nu s-a obișnuit complet cu această ipostază.

carmen-grebenisan-1carmen-grebenisan-1

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre căsnicia cu Alex Militaru și copil, după 1 an de căsătorie

Carmen și Alex Militaru sunt tineri, frumoși și se iubesc la nebunie. Amândoi au niște joburi bine plătite, el fiind de meserie farmacist, în timp ce ea este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi. Cu toate că și-au unit destinele în mod oficial, Carmen Grebenișan nu s-a obișnuit cu ideea că are un soț.

M-am mutat de 6 ani în București, m-am adaptat din prima, am venit aici într-o excursie cu facultatea, prima oară, am stat vreo 3 zile și m-am îndrăgostit, am zis: Eu aici o să stau!'. Nu știam cum, în contextul vieții mele de atunci, nu puteam să mă mut. Dar uite că s-a întâmplat, am venit și a fost cea mai fericită decizie pentru că mie îmi place agitația.

Am stat 6 ani la Cluj cu Alina. Nu, nu am stat toți anii cu Alina, ea între timp s-a căsătorit și m-a lăsat. Dar iertăm. 6 ani în total am stat la Cluj și m-am mutat aici cu prietenul meu de atunci. Dar acum am soț. Și stau cu soțul. Mie nici nu îmi vine să cred că am soț, îmi e foarte greu să vorbesc de mine ca și cum sunt căsătorită, că nu mă simt așa. Tot timpul zic iubitul meu, dar îmi e greu să cred că e soțul. E foarte greu.

Nu știu, mi se pare că sunt prea tânără ca să fiu căsătorită. (râde). Dar nu este de asta, pur și simplu îmi este greu să îmi atribui acest statut pentru că ideea de soție mi se pare alta. Eu mă simt într-un fel, nu mă simt soție. Eu mă simt nebună, agitată, călătoresc. Bine, fac asta cu soțul, nu e nicio problemă. Dar mi se pare că eu am avut prejudecăți față de soții, că direct sunt la cratiță, că direct sunt acasă, că nu mai ies în oraș. Tot timpul când zic soție, zic: Eu sunt soție?'. Da, mai sunt și soții așa ca mine', a dezvăluit Carmen Grebenișan, în exclusivitate pentru Ego.ro.

CItește și: Cine este Carmen Grebenișan. Cum a devenit celebră și cine este soțul ei

Citește și: De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica: „Ar fi puțin cam complicat, pentru că…'

Citește și: Carmen Grebenișan s-a măritat! A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Citește și: Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil. Gestul emoționant făcut de nepoată pentru bunica ei: „Isa a insistat”

Cum s-a schimbat relația lor după nuntă

Chiar dacă acum sunt soț și soție, Carmen Grebenișan susține că relație ei cu Alex a rămas la fel. Se completează reciproc de minune și nu lasă rutina să le strice buna dispoziție.

Este exact la fel, nu s-a schimbat nimic, doar faptul că stăm în casa noastră. În aceeași casă, dar acum e a noastră, nu stăm prin chirii. Este singurul lucru care s-a schimbat, în rest ne distrăm la fel de mult, povestim la fel de mult și nu ne săturăm unul de altul. Amândoi suntem genul de persoane comice și autoironice, râdem ba unul de altul, ba facem mișto unul de altul, ba ne speriem prin casă. Deci chiar nu ne plictisim niciodată', a completat ea.

Când vor să devină părinți

Cu toate că nu exclude în totalitate această variantă, Carmen Grebenișan nu consideră că este încă pregătită să devină mamă în viitorul apropiat.

Cred că mai durează. Nu știu când. Dacă în 3 luni mă hotărăsc…poate nici nu mă hotărăsc și se întâmplă. Nu știu, în mod normal, nu este prioritară decizia aceasta. Am alte planuri momentan. Cred că tot timpul ai alte planuri, de asta îmi e frică, că o să tot amân treaba asta și o să zic că nu e momentul acum. Așa îmi zicea și Alina: Vezi că poți să le faci oricum și cu copil!'. I-am zis că știu, dar parcă, parcă nu îmi vine. Nu știu de ce, nu îmi vine. Cred că dacă nu o simt, nu o simt.

Îmi plac copiii mult, dar nu să îi am nonstop lângă mine. Sunt genul de persoană care are nevoie de timpul ei, îmi place să stau singură, să mă închid în cameră. Și dacă sunt cu Alex în casă, zic că am nevoie de timpul meu, mă duc singură în cameră. Îmi place să stau singură și să lucrez cu ușa închisă, să am spațiul meu, intim, în care nu mai aud nimic. Cu copil nu o să fie așa, cel puțin 10 ani minim, după ce ai născut. Bine, sunt și părți frumoase, dar, na, o să le văd atunci', a concluzionat ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton