Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: "Vine el și fură show-ul"

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor România 2023. Tensiunile continuă să escaladeze în tabăra Faimoșilor, la Survivor România 2023. De această dată, Kamara a fost cel pus la zid de Carmen Grebenișan, care i-a reproșat colegului ei că se autovictimizează. În cadrul celei mai recente ediții a show-ului de aventură, difuzate pe 6 martie, coechipierii lui Kamara l-au criticat pe acesta pentru comportamentul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor România 2023. Show-ul de aventură din Republica Dominicană testează limitele concurenților din ce în ce mai mult. Vedetele din echipa Faimoșilor au intrat în conflict, ediției difuzate luni, 6 martie. Kamara a fost criticat de colegii de echipă că se autovictimizează și că ar dori să fie în centrul atenției. Artistul a menționat încă de la începutul show-ului că principalul motiv pentru care a acceptat provocarea Survivor România 2023, este din cauză că fiul său are nevoie de intervenții medicale costisitoare pentru o șansă la o viață normală. Coechipierii săi consideră că artistul este mult prea intrusiv și că intervine în orice discuție. Iată ce i-a reproșat Carmen Grebenișan.

kamara-c-1260×709-1kamara-c-1260×709-1

Carmen Grebenișan au intrat în conflict: „Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar…”

În episodul 26 al show-ului Srvivor România 2023, de la PRO TV, difuzat luni, 6 martie 2023, Kamara a avut din nou un mic conflict cu cu colegii săi. Carmen Grebenișan nu a mai suportat și a adresat câteva critici coechipierului ei, Kamara.

„Ne contrăm cu ceea ce spune Kamara. Are foarte multe păreri și nu avem timp pentru ele. Eu nu am văzut om care să vorbească mai mult ca mine, până acum. Mă refer la tot comportamentul lui. Nu doar la ziua de azi. Dacă vrem să avem o discuție, vine el și fură show-ul.

Noi am mai spus asta. I-am zis să ne mai lase în pace. Azi s-a întâmplat o situație. Ada a strigat la el și el s-a victimizat. Noi încercăm să îi explicăm să lase un pic intensitatea. Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem', a declarat Carmen Grebenișan, concurenta fiind la limita răbdării în ceea ce-l privește pe Kamara.

Citește și: Kamara și Doc, la un pas de bătaie la Survivor 2023: 'Nu pomenești de copilul meu, bă! Eu am venit aici pentru el. Ca de obicei, apare câte un demon…'

Citește și: Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor 2023: „E greu când îți dorești ceva foarte tare și…”

vede

Ada Dumitru, despre Kamara: „E ca țânțarul ăla care vine și bâzâie'

Kamara a intrat în conflict cu Ada, care i-a cerut aproape urlând artistului să nu mai intervină în decizia lor și să le lase pe fete să aleagă pe cine vor să confrunte pe traseu. Și Remus Boroiu i-a atras atenția lui Kamara. Acesta nu a cedat în fața colegilor săi.

Mie chiar îmi e drag Kamara, dar azi am simțit că nu mai pot. Nu se mai poate. E ca țânțarul ăla care vine și bâzâie. Nu mai poți, efectiv! Kamara mereu vine și dă sfaturi când nu i le cerem. El chiar e un om extraordinar. Dă sfaturi bune, doar că e cam mult, atâta tot!', a spus Ada Dumitru.

FOTO: PRO TV, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton