Carmen de la Sălciua și fostul ei iubit, Cosmin Isăilă, surprinși împreună. Ce relație există acum între cei doi

 Lupescu Anca
.

Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua au fost împreună pentru doi ani. Cei doi au decis să se despartă, provocând un adevărat șoc în rândul fanilor și apropiaților. Cei doi au avut parte de o poveste de dragoste extrem de frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, artista a mărturisit că relația pe care a avut-o cu Cosmin Isăilă a funcționat ca un pansament pentru rănile provocate de fostul soț. Deși nimeni nu se gândea că cei doi vor mai fi văzuți împreună, Carmen de la Sălciua și fostul ei partener de viață au fost surprinși într-o ipostază apropiată. Ulterior, ipostaza în care au fost surprinși a ajuns virală pe rețelele sociale.  Carmen de la Sălciua  a fost invitată să cânte la ziua de naștere a unui prieten. 

images-1-2images-1-2

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Cosmin Isăilă a povestit că a rămas în relații bune cu frumoasa artistă. Pentru că niciunul dintre ei nu formează un cuplu cu cineva, cei doi foști iubiți își vorbesc la telefon o dată pe săptămână.

Mai mult, acesta a vorbit și despre zvonurile apărute în mediul online cu privire la o posibilă împăcare.Din spusele sale, Carmen de la Sălciua  a fost invitată să cânte la ziua de naștere a unui prieten. 

„A fost ziua unui prieten și ea a venit și i-a cântat.A fost ceva mai restrâns. Nu suntem neapărat apropiați, eu cu Carmen am rămas în relații bune, povestim, vorbim, adică e o relație de prietenie. Mai vorbim la telefon o dată la o săptămână sau două, așa prietenește, dar nu ne-am văzut decât la diferite evenimente. Atunci cât timp a fost împăcată cu fostul nu am povestit deloc cu ea, așa erau lucrurile atunci, Dar de ceva timp, de când e și ea singură și eu mai povestim, dar doar așa prietenește. Nu îi port pică, e o fată bună, nu merită', a spus el, potrivit wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua, dărâmată de divorțul de Culiță Sterp 

„Cea mai mare cumpănă pe care mi-a întins-o destinul a fost divorțul. Până acum nu am avut accidente. Am suferit cel mai tare atunci când s-a lovit în mine foarte mult, iar eu dintr-un bun simț ieșit din comun, am încercat să evit.

Citește și: Actorul Vladimir Găitan, mărturisiri emoționante despre prietenia cu Sergiu Nicolaescu. S-au certat, dar s-au împăcat după o lungă perioadă:’L-am iertat, l-am iubit foarte tare’

Citește și: Drama neștiută a lui Sergiu Nicolaescu.Regizorul s-a stins acum 7 ani cu un mare regret

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență/ EXCLUSIV

Din respect pentru fanii care ne-au iubit, am spus anumite chestii de suprafață, nu ma intrat niciodată în adâncuri, pentru că riscam să încep un nou război, iar eu îmi doresc să stau departe de scandal’, a mai povestit artista de muzică populară.

În momentul ăsta între noi s-a produs o ruptură definitivă. Nu mai pot să vorbesc de fostul soț la prezent, este un trecut și-mi doresc să rămână un trecut. L-am iubit foarte mult, poate mai mult decât m-am iubit pe mine. Din cauza asta am și căzut la pământ’, a mai declarat Carmen de la Sălciua.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton