Carmen de la Sălciua s-a măritat astăzi, în secret: "Am vrut să fie un moment al nostru". Primele imagini

 Dumba Gabriela
.

Carmen de la Sălciua a anunțat că se mărită astăzi! Cântăreața și alesul inimii eu și-au dorit ca evenimentul să fie unul intim, așa că au organizat în secret cununia religioasă. Carmen de la Sălciua a postat, pe Instagram, primele imagini de la nunta ei secretă, spre bucuria fanilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu se aștepta ca artista Carmen de la Salciua să se mărite astăzi cu iubitul ei, Marian Corcheș. Deși relația lor este binecunoscută de fani pentru că își fac des declarații de dragoste pe rețelele de socializare, nu au vorbit niciodată despre căsătorie. Până astăzi când au decis să facă direct pasul cel mare.

7676776767

Carmen de la Sălciua se mărită astăzi

Chiar în aceste momente, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc!

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua fost cerută în căsătorie de iubitul ei Marian Corcheș, în Dubai, iar cântăreața a spus marele „DA!”. Acum, povestea lui lor de dragoste trece la cel mai important pas, asta pentru că cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu.

'Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum', a declarat Carmen de la Sălciua pentru spynews.ro.

Citește și: Drama neștiută a actorului Doru Ana.Fiica sa a murit la vârsta de șapte ani

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a cerut la tribunal ca impresara să nu-i mai poarte numele:„Astea sunt prostii de-ale lui’

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a pozat cu tigrii în Thailanda:'Pentru cei care critică…'

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav:'Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…'

Cum a anunțat Carmen de la Sălciua că se mărită astăzi

Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește în urmă cu puțin timp, în momentul în care a postat un videoclip cu ea pe contul său personal de Instagram, îmbrăcată în rochie de mireasă, cu voalul pe cap, semn că este cât se poate de pregătită pentru marele eveniment.

'De câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a declarat Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Cu o seară înainte, Carmen de la Sălciua a postat pe contul său oficial de Instagram o fotografie cu cel care chiar astăzi îi devine soț, îmbrăcat în costum, la patru ace, însă nimeni nu s-a gândit că va fi vorba despre nuntă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton