Carmen de la Sălciua, momente îngrozitoare chiar înainte de a urca pe scenă. Artista a ajuns de urgență la spital

 Cica Cristina
.

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente grele, exact înainte de a urca pe scenă, pentru a susține un concert. A ajuns de urgență la spital, chiar artista fiind cea care a apelat numărul de urgență 112.

Carmen-de-la-Sălciua-1Carmen-de-la-Sălciua-1

Carmen de la Sălciua se pregătea să susțină un concert în Bihor și chiar înainte de a urca pe scenă i s-a făcut rău și a sunat la 112. Cei apropiați susțin că artista abia se mai putea ține pe picioare și motivul principal pentru starea de rău ar fi oboseala, care și-a spus cuvântul, mai ales având în vedere multitudinea de evenimente la care a luat parte în ultimul timp, scrie cancan.ro.

Carmen de la Sălciua a fost transportată la spital, având o cădere de salciu și un atac de panică. I s-au efectuat investigații, în vederea stabilirii unui diagnostic exact.

„Sunt bine, am niște probleme din cauza oboselii, dar starea mea este una bună. Viaţa merge înainte și sunt foarte fericită că pot să fac multe lucruri frumoase și că sunt implicată în cât mai multe proiecte, deci mă simt bine. Încerc să mă reculeg. Sâmbătă noaptea am avut un o noapte mai grea putin, dar acum sunt bine, am avut o cădere de calciu mai severă, dar nu e nicio problemă, o țin sub control, doar că am muncit mai mult în ultima perioadă!

Voi încerca să am mai multă grijă de mine și să mă odihnesc mai mult! Pe calea aceasta țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun și îmi pare nespus de rău că n-am mai reușit să ajuns să cânt în clubul din Budureasa, dar cu siguranță concertul va fi reprogamat cât de curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru gândurile bune! Vă pup!', a precizat Carmen de la Sălciua.

Citește și: Cine e sora lui Carmen de la Sălciua? Și Daniela se lansează în muzică: vor cânta o piesă împreună

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, dragoste cu năbădăi

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit cu mare scandal, iar la un an de la divorț, cei doi împăcat și par foarte fericiți împreună.

‘După ce Carmen și Culiță s-au împăcat au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul. E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la Biserică, sunt deja cununați. Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la Biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor’, a spus un apropiat de-al celor doi.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor să facă din nou nunta, la un an de la divorț: 'Vor face doar la Starea Civilă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton