Carmen de la Sălciua, totul relația cu iubitul ei, Marian: „Am început să pun...”

 Miniosu Alexandra
.

Carmen de la Sălciua a dezvăluit câteva detalii „picante' din relația pe care o are cu iubitul ei, Marian. Se pare că artista a trecut peste toate răutățile lumii, după ce a fost acuzată că ar fi destrămat o familie, iar acum pune fericirea ei pe primul loc. Cântăreața și actualul ei partener au fost împreună în Viena, într-un mini-concediu, iar relația lor evoluează de la o zi la alta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a dat din casă și a scos la iveală detalii „picante' din relația cu iubitul ei, Marian. După ce s-a aflat de noua ei relație, gurile rele au acuzat-o pe vedetă că ar fi destrămat o familie și că i-ar fi furat soțul altei femei. Acum, cântăreața a spus că nu le mai dă ascultare și că nu face decât să-și pună fericirea ei e primul loc.

c1-1c1-1

Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii. După divorțul de Culiță Sterp, artista și-a găsit liniștea în brațele unui nou partener. Ea și iubitul ei, Marian, sunt împreună de scurt timp, dar cu toate astea cei doi par a fi puși pe fapte mari. Atât el, cât și cântăreața, își doresc ca relația lor vă evolueze frumos, iar de curând au petrecut împreună și un mini-concediu în Viena.

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…'

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, la 2 ani de la divorț:”Am ajuns într-o fază…”

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț:„A fost lângă mine'

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei:„Era foarte impulsiv și…'

Carmen de la Sălciua, detalii „picante' din relația cu iubitul ei, Marian

În ultima perioadă, Carmen de la Sălciua a fost implicată într-un scandal de proporții, fiind acuzată că ar fi destrămat o familie. După ce apele s-au mai liniștit puțin, ea a revenit pe rețelele de socializare pentru a discuta cu fanii ei. A organizat o sesiune specială de Întrebări și Răspunsuri pe contul ei de Instagram și le-a vorbit internauților chiar și despre noua ei relație.

La un moment dat, un internaut a întrebat-o pe Carmen de la Sălciua astfel: „De ce crezi că oamenii au fost răi când te-au văzut fericită cu noul tău iubit?'.

Fire deschisă, artista nu a ezitat să răspundă. A susținut că fiecare om gândește și spune doar ce are în suflet. Carmen de la Sălciua a declarat că acum a început să-și pună fericirea pe primulloc, fără să mai țină cont de gura lumii, pentru că aceasta ar fi schimbătoare.

„Fiecare om gândește și spune ce are în suflet. Am început să îmi pun fericirea pe primul loc și să realizez că gura lumii azi spune un lucru frumos și mâine te jignește. Importantă pentru mine e doar părerea lui Dumnezeu și a celor care mă iubesc și mă cunosc!', a transmis Carmen de la Sălciua la InstaStory.

„Am petrecut și un mini-concediu în Viena'

De curând, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că ea și actualul ei iubit au fost plecați împreună la Viena. A menționat că nu locuiesc încă împreună, însă nu știe ce le va rezerva viitorul. Conform wowbiz.ro, vedeta a transmis că ar spune „DA' dacă partenerul ei ar hotărî să o ceară de soție, iar el a mărturisit că se gândește la o căsnicie cu artista.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena', a declarat recent Carmen de la Sălciua la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton