Carmen de la Sălciua are un nou iubit: "Suntem împreună de o lună"

 Raiciu Adriana
.

Carmen de la Sălciua a anunțat că are un nou iubit. Cântăreața se pare că formează un cuplu cu noul partener de viață de mai bine de o lună de zile și a decis să facă primele detalii despre relația sa. Cine este iubitul artistei și cum s-au cunoscut aceștia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a trecut printr-o perioadă nu prea fericită, Carmen de la Sălciua iubește din nou. În cadrul unui interviu, a dezvăluit cum este relația de la momentul actual și câteva detalii despre noul ei iubit.

244483820_137771578537153_5606377554693651878_n244483820_137771578537153_5606377554693651878_n

Pentru o perioadă destul de lungă de timp, cântăreața s-a axat mai mult pe carieră. Însă, a venit momentul să se ocupe și de viața sentimentală. Astfel, tânara a dezvăluit că iubește din nou.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi:'Carmen îl place pe iubitul Biancăi'

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:'Am plâns, l-am pus să…'

Citește și: Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras:„O altă pițipoancă…’

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui:„Este un model de femeie’

Carmen de la Sălciua are un nou iubit

După ce a divorțat de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu s-a mai afișat cu un alt bărbat. Ei bine, se pare că soarele a ieșit și pe strada vedetei, întrucât este într-o relație și iubește din nou.

În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit că este împreună de o lună cu noul partener de viață și că este vorba despre o relație serioasă.

'Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă', a spus Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

De asemenea, îndragita cântăreață a mai dezvăluit faptul că dacă relația nu ar fi fost una extrem de serioasă nu ar fi vrut să o facă publică.

'Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită', a mai spus Carmen de la Sălciua pentru sursa citată.

Nu mai vrea să treacă printr-un divorț

Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua nu vrea să se grăbească. Artista susține că nu mai vrea să treacă printr-un divorț și nu va mai repeta greșelile făcute.

'Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat', a mai spus artista.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton