Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1: "Mă bucur că am revenit..."

 Raiciu Adriana
.

Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1. Partenera de viață a lui Mircea Badea urmează să fie implicată într-un nou proiect. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut primele declarații despre cum o să se desfășoare această emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că urmează să revină pe micile ecrane. Mai exact, partenera de viață a lui Mircea Badea va prezenta o emisiune.

carmen-brumcarmen-brum

În cadrul unui interviu, vedeta a spus despre ce proiect este vorba, dar și când o vor putea vedea telespectatorii.

Citește și: Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare:’Am crezut că fac o criză de isterie. Mi s-a făcut rău de nervi’

Citește și: Nicoleta Luciu, prima apariție după zvonurile despre divorț.Unde a mers vedeta

Citește și: Cătălin Măruță a fost bătut de un bărbat în autobuz, în trecut:„M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare

Citește și: Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din ‘Las Fierbinți a avut probleme grave cu banii:A fost sărăcie, mâncam pe datorie

Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1

Carmen Brumă va prezenta o emisiune la Antena 1. Vedeta va fi implicată într-un proiect care i se potrivește extrem de bine, adică va vorbi despre un stil de viață mai sănătos.

Împreună cu dr. Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), cu dr. Elena Popa (medic specialist dermato-venerologie şi estetică medicală) și Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor), Carmen își propune să ofere informații despre cum să ai o alimentație mai sănătoasă, dar încearcă să creeze și o relație între medicii prezenți și telespectatori.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!', a declarat Carmen Brumă. 

De asemenea, Ana Barbu a făcut și ea primele declarații despre noul proiect în care este implicată. Se arată extrem de încântată și abia așteaptă să dezbate diferite subiecte cu ceilalți colegi.

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre', a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor. 

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton