Carmen Brumă a spulberat cel mai popular mit despre slăbit: "Nu este despre ce să mâncam..."

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Brumă a spulberat cel mai popular mit despre slăbit. Experta în nutriție, Carmen Brumă, arată senzațional la cei 45 de ani, însă vedeta a avut mai multe kilograme în plus, pe vremea când era adolescentă. Aceasta a relatat că s-a străduit foarte mult timp să slăbească, însă avea o abordarea greșită, care a afectat-o în plan emoțional. Experta în nutriție a declarat că multe persoane, care vor să ajungă la o siluetă armonioasă, fac această greșeală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă a spulberat cel mai popular mit despre slăbit. Vedeta este cunoscută ca fiind una dintre cele mai în fomă vedete din showbiz, chiar și după ce a dat naștere unui copil. Experta în nutriție a povestit că în adolescență s-a luptat cu kilogramele în plus, dar că nu reușea deloc să slăbească. Ulerior, Carmen Brumă și-a dat seama de ce metoda ei de a pierde în greutate a eșuat de mai multe ori. Vedeta a mărturisit că acea perioadă a afectat-o foarte mult în plan emoțional și a decis să-și împărtășească experiența.

dieta-lui-carmen-bruma-te-ajuta-sa-dai-jos-kg-in-plus-4dieta-lui-carmen-bruma-te-ajuta-sa-dai-jos-kg-in-plus-4

Carmen Brumă, 45 de ani, are o siluetă de vis, însă vedeta a ajusn la acest rezultat prin muncă și diciplină, după ce a slăbit 37 de kilograme. Brumă a declarat că atunci când și-a pus în cap să slăbească a făcut o greșeală pe care o fac multe persoane. Ea s-a bazat mai degrabă pe exercițiile fizice și și-a neglijat alimentația. Carmen Brumă se afla într-un cerc vizios în care slăbea și se îngrășea la loc, întrucât nu urma o dietă sănătoasă. Vedeta a declarat că pierderea în greutate nu are de-a face cu sportul, ci cu disciplina alimentară.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie cele mai benefice alimente ale toamnei.Fructul care te ajută să-ți învingi pofta de dulce

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea:'Seamănă mai mult cu Mircea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ion Dichiseanu și soția sa au trăit clipe de groază, la Revoluția din ’89: „Dichi a fost atins de gloanțe. S-a împiedicat”

Citește și: Cine a fost Mița Biciclista. Se spune că Regele Ferdinand i-a dăruit celebra casă din Piața Amzei

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm.', a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Carmen Brumă: „Am intrat într-un soi de depresie”

Carmen Brumă și-a amintit cum, în adolescență, se simțea complexată de faptul că avea 40 de kilograme în plus și împunea diete foarte restrictive, care nu aveau efectul scontat și îi afectau sănătatea. Vedeta a relatat că a suferit foarte mult în acea perioadă și că începuse să sufere de depresie. Dorința ei de pierde în greutate se transformase într-un soi de obsesie, care îi sabota eforturile de a-și găsi echilibru.

„Când am ajuns acolo am intrat într-un soi de depresie. Și m-am refugiat în mâncare. Am avut senzația că m-am trezit peste noapte cu 37 – 40 de kilograme în plus. În momentul acela am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea. Am început să țin cure de slăbire, am fost pe marginea prăpastiei. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi.', povestea Carmen Brumă acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton