Carmen Brumă și Mircea Badea, nevoiți să se mute de urgență din apartamentul în care locuiau cu fiul lor: "Nu s-a mai putut"

 Laciu Andreea
.

Carmen Brumă și Mircea Badea au trecut printr-o situație neplăcută, după ce s-au trezit brusc că trebuie să se mute de urgență din apartamentul în care locuiau împreună cu fiul lor. Au stat în acel loc ani buni și l-au iubit foarte mult, tocmai de aceea i-a durut că au fost nevoiți să facă această mutare. Partenera de viață a cunoscutului prezentator de televiziune a oferit acum mai multe detalii despre decizia pe care au fost obligați să o ia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au stat multă vreme în fostul lor apartament. Aici și-au crescut și fiul, dat viața lor s-a dat într-o zi peste cap. Nu a fost deloc o mutare ușoară, căci Carmen Brumă și Mircea Badea se atașaseră de locuința respectivă. Cu toate acestea, nu au avut de ales. A existat totuși și o parte bună în această poveste, căci cei doi s-au îndrăgostit de locul în care s-au mutat ulterior.

carmen-bruma-1carmen-bruma-1

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au mutat de urgență

Vedeta a dezvăluit că locuia cu chirie într-un apartament, împreună cu iubitul ei și cu fiul lor. Însă, într-o bună zi au aflat că proprietarul nu mai poate prelungi contractul de închiriere, așa că au fost nevoiți să caute de urgență o altă locuință.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut.

Citește și: Cum arată casa lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea. Noi imagini cu apartamentul de lux

Citește și: Gina Pistol și jurații emisiunii Chefi la Cuțite, în lacrimi după moartea lui Nosfe: „E un șoc”

Citește și: Bianca Rus a leșinat în baie și a ajuns de urgență la spital: „Au fost complicații foarte mari”

Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc.', a dezvăluit Carmen Brumă, pentru un post TV, conform WOWbiz.ro.

Cum arată noua lor casă

Carmen Brumă a început recent să facă publice imagini din apartamentul de vis în care locuiește acum cu Mircea Badea și fiul lor. Din imagini se poate observa că are o terasă impresionantă. (Vezi AICI imaginile)

Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat, spunea iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton