Carmen Brumă, dieta de toamnă. Iată cum poți să ai o siluetă de vis!

 Dumitrache Laura
.

Carmen Brumă, dieta de toamnă. Carmen Brumă este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști și antrenori de fitness de la noi din țară. Partenera lui Mircea Badea are un stil de viață sănătos și reușește să aibă un trup de invidiat la 45 de ani. Vedeta le-a explicat fanilor care sunt cele trei motive pentru care toamna este anotimpul potrivit pentru a începe o dietă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă este expertă atunci când vine vorba despre o alimentație sănătoasă. Există multe alimente care îi ajută pe cei care vor să scape de kilogramele în plus. Vedeta le-a dat urmăritorilor ei câteva sfaturi inedite. Carmen a adoptat un stil de viață sănătos încă din adolescență.

carmen brumacarmen bruma

Carmen încearcă în fiecare zi să-și mențină silueta de invidiat și să-și ascundă vârsta. Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi care sunt cele cinci alimente care o ajută în acest proces, în sezonul rece.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie cele mai benefice alimente ale toamnei.Fructul care te ajută să-ți învingi pofta de dulce

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea:”Seamănă mai mult cu Mircea”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online:”El ne ia la roast…”

Citește și: Culiță Sterp a aruncat cu bani de ziua lui!Invitații credeau că sunt șervețele

Carmen Brumă, dieta de toamnă

Carmen Brumă arată incredibil de bine la cei 45 de ani ai săi. Partenera de viață a lui Mircea Badea are o siluetă de invidiat și duce un stil de viață sănătos. Vedeta a adoptat încă din adolescență o dietă echilibrată și vrea să le insufle tuturor această pasiune. Carmen le-a explicat fanilor săi care sunt cele trei motive pentru care toamna este anotimpul perfect pentru a slăbi.

„Trei motive pentru care toamna este sezonul ideal pentru a începe o cură de slăbire:

1. Metabolismul este un pic accelerat, pentru că organismul se adaptează schimbărilor de temperatură.

2. Ai la dispoziție o mulțime de legume și fructe bogate în antioxidanți si alte elemente utile organismului. În plus, rădăcinoasele care se găsesc din belșug în această perioadă sunt o sursă bună de amidon care ” ține de foame”.

3. Nu ai presiunea ” timpului”! Multe persoane ” se trezesc” că vor să dea jos surplusul ponderal cu două săptămâni înainte de concediu sau venirea verii. Cum ea e departe, poți să slăbești într-un ritm corect și sigur.', a transmis Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Ce alimente consumă Carmen Brumă, în sezonul rece

Vedeta este mândră că a atins rezultatele pe care și le-a dorit. Încearcă în fiecare zi să-și mențină silueta, iar recent le-a dezvăluit urmăritorilor săi care sunt cele cinci alimente care o ajută în procesul de slăbire, în sezonul rece.

„1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov
2. Dovleac: sursa de vitamina B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajuta să-ți controlezi pofta de dulce
3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grija la cantități)
4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune
5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)',
este lista completă a alimentelor de toamnă recomandate de Carmen Brumă, pe pagina de Facebook.

Cum a devenit Carmen Brumă adepta unui stil de viață sănătos

Carmen Bruma se numără printre cei mai apreciați nutriționiști și antrenori de fitness de la noi. Vedeta a povestit cum a luat naștere pasiunea pentru fitness și pentru un stil de viață echilibrat. Din cauza problemelor pe care le avea în adolescență, Carmen a decis să adopte un stil de viață sănătos.

Povestea mea a început în adolescență, când a trebuit să ne mutăm în Moscova. Eram în culmea gloriei mele, ieșisem Miss Boboc. Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Așa, fără să simt, Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3, pur și simplu, am avut senzația că mă trezesc peste noapte cu 37 de kilograme spre 40 în plus.Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta.', a povestit Carmen Brumă, în poscastul „Te ascult cu Ilinca Vandici'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton