Carmen Brumă dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea: „Îți cam dispare cheful de...”

 Martin Lorena
.

Carmen Brumă dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea. Deși cei doi formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, nu au ajuns în fața altarului. Carmen Brumă a oferit câteva detalii cu privire la viața lor privată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă și Mircea Badea au fost întotdeuna discreți cu privire la viața lor de cuplu. Aceștia nu au povestit de-a lungul timpului prea multe detalii despre intimitatea lor, ferindu-se de presă. În schimb, de această dată, Carmen Brumă a mărturisit motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum, dar și părerea sa despre posesivitate și infidelitate.

WhatsApp-Image-2021-09-13-at-15.52.32WhatsApp-Image-2021-09-13-at-15.52.32

Carmen Brumă susține că nu este o persoană posesivă, oferindu-i lui Mircea Badea libertatea de care are nevoie. În plus, aceasta a dezvăluit câteva informații pe care nimeni nu le știa până acum!

Citește și: Carmen Brumă și Mircea Badea, fotografie rară de cuplu, pe Instagram:„Să ne potolim, zic'

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea:”Seamănă mai mult cu Mircea”/ EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit separat aniversarea căsniciei.Ce spune despre al doilea copil: „Ne rugăm pentru…”

Citește și: Radu Țibulcă, din serialul Moldovenii, și-a dat demisia de la Kanal D:Care este motivul

Carmen Brumă dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea

Deși formează un cuplu de mai bine de 21 de ani, Mircea Badea și partenera lui nu au ajuns la altar. Aceasta a fost cerută de soție, însă a spus NU!

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva.', declara Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

Aceasta susține faptul că o relație nu este bazată doar pe formalități, dovada fiind chiar longevitatea cuplului. Cu atât mai mult, nici ea și nici Mircea Badea nu sunt genul de oameni care să își planifice în detaliu viața.

În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.', a povestit Carmen Brumă.

„Niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung'

Carmen Brumă nu își dorește să fie mireasă, aceasta dezvăluind că rolul principal nu este pentru ea. Chiar dacă cei doi au un copil, acest lucru nu reprezintă un motiv pentru care să se căsătorească.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.'.

Vedeta nu este o persoană posesivă

Vedeta a declarat că nu este o persoană care să controleze telefonul persoanei iubite. Aceasta a mărturisit că nu a răspuns niciodată la telefonul lui Mircea Badea fără să fie rugată.

Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice <>, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.', a declarat Carmen Brumă la Antena Stars.

Aceasta consideră că secretul unei relații de lungă durată este libertatea. Carmen a mai adăugat că nu l-a sunat niciodată pe Mircea Badea pentru a-l verifica:

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb <>. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire.'

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton