Carmen Brumă dezvăluie cele mai benefice alimente ale toamnei. Fructul care te ajută să-ți învingi pofta de dulce

.

Carmen Brumă dezvăluie cele mai benefice alimente ale toamnei. Cunoscută pentru expertiza ei în domeniul fitnessului și al nutriției, Carmen Brumă a dezvăluit topul alimentelor de toamnă. Iată care sunt fructele și legumele care nu trebuie să lipsească din alimentația nimănui și ce beneficii au acestea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Carmen Brumă dezvăluie cele mai benefice alimente ale toamnei. Carmen Brumă dezvăluie topul alimentelor de toamnă. Pentru că sezonul rece vine cu schimbări pe toate planurile și alimentația noastră trebuie să aibă parte de anumite modificări, iar anumite fructe și legume trebuie să fie nelipsite din dieta zilnică, recomandă Carmen Brumă.

Carmen Brumă dezvăluie cele mai benefice alimente ale toamnei


Deși e greu de crezut, în adolescență Carmen Brumă a fost supraponderală sau, poate, chiar mai mult de atât, dat fiind că vedeta avea nu mai puțin de 40 de kilograme în plus! Cu un regim de viață sănătos, sport și multă ambiție, la 45 de ani Carmen Brumă arată ca un fotomodel. Nu în ultimul rând, prin programele ei de nutriție și fitness, a reușit să schimbe radical viețile multora.

Citește și: Cum își menține Carmen Brumă silueta, la 45 de ani:„În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite… / EXCLUSIV


Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:’Ne scuzați, atât s-a putut’

Citește și: Lili Sandu se confruntă cu stări de anxietate. Cum se manifestă atacurile de panică:’Simt că mă duc’

Citește și: Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp:’Mama și tata în același loc’

Și cum sfaturile ei privind nutriția și viața sănătoasă sunt foarte urmărite în social media, Carmen Brumă a făcut pentru fanii ei topul celor mai indicate alimente de toamnă, printre care se numără se numără rădăcinoasele, dovleacul, varza, conopida, dar și nucile. Iată ce nu trebuie să lipsească din cămara nimănui în această perioadă!


1. Rădăcinoase: sfeclă roșie, gulie, țelină, morcov
2. Dovleac: sursa de vit B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajuta să-ți controlezi pofta de dulce.
3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grijă la cantități)
4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune
5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)’, este topul alimentelor de toamnă recomandate de Carmen Brumă.


Cum își menține Carmen Brumă silueta la 45 de ani

La 45 de ani, Carmen Brumă continuă să se laude cu o siluetă suplă, ca trasă prin inel, și reușește să le facă-n ciudă tuturor puștoaicelor. Consideră că un stil de viață sănătos începe cu o dietă, însă aceasta va da roade doar în anumite condiții. Trecând prin asta, vedeta știe foarte bine că nu există regimuri care îți schimbă metabolismul și că revenirea la stilul de alimentație din trecut readuce cu sine kilogramele în plus.


„Greșesc atunci când consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat și că poți să te întorci fără probleme la stilul de alimentație pe care îl aveai înainte de folosirea lor. O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă'.


De altfel, partenera lui Mircea Badea, a povestit, în cadrul unui podcast, că în adolescență și ea a făcut gesturi necugetate, din dorința de a avea silueta ideală. Carmen a încercat să facă totul pentru a slăbi și a apelat la măsuri drastice, care puteau să-i pună viața în pericol.

Un alt episod dur a fost când m-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. Am început să citesc și am încercat să mă autoevaluez, să mă cunosc, să-mi dau seama că este un maraton, nu un sprint.


Eu nu mi-am dorit să devin nutriționist, pur și simplu am trăit o poveste, am simțit nevoia să o spun, am învățat cum și restul a venit de la sine. Apoi am constatat că-mi place foarte mult, că mă întregește, că e lucrul pentru care am fost făcută, a dezvăluit ea în podcastul Ilincăi Vandici.