Carmen Brumă, declarație surprinzătoare despre infidelitate: "Aș face tot posibilul să nu aflu și nu mi-aș face iluzii"

Un exemplu de echilibru, Carmen Brumă spune ce trebuie și face ce trebuie. Cum ar fi faptul că a lansat un nou program de dietă și sport, dedicat femeilor care vor să arate bine la plajă. Vedeta ne-a dezvăluit, însă, și partea nevăzută a personalității sale. Cea care are slăbiciuni, frici și o teorie cel puțin neașteptată despre infidelitate.

Ești atât de cumpătată, încât am nevoie să aflu că pierzi și tu controlul. Ce viciu ai sau cu ce obicei nesănătos te lupți?
Am slăbiciunile mele, nu sunt un robot și nici „regina cumpătării și echilibrului. Îmi plac mult dulciurile, dar am încetat să mă lupt cu acest „viciu. Mi se pare că e o luptă fără sens, de vreme ce eu le iubesc pe ele și ele pe mine. Mi se pare mai eficient să facem pace și să avem o relație deschisă pe termen lung, cu reguli foarte clar stabilite, cum ar fi să ne vedem o dată pe săptămână, în rest fiecare își vede de treaba lui.

Coperta VIVA! mai

Numărul de mai al revistei VIVA! poate fi găsit la toate standurile de difuzare a presei.

Ai declarat la un un moment dat: „Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami. Dezvoltă puțin ideea, mi-a atras atenția.
Cred în continuare lucrul ăsta, care e un subiect de studiu în multe cercetări. Omul nu e o specie monogamă. Sunt excepții, evident, dar cred că e mai înțelept să te obișnuiești cu ideea, ca să nu suferi mai mult decât e cazul.
Cât de categorică ești când vine vorba despre infidelitate? Ai ierta așa ceva dacă ai afla?
În primul rând, aș face tot posibilul să nu aflu și mai înainte de asta nu mi-aș face iluzii. Dacă nu ai așteptări, nu ai deziluzii. E drept că și pentru asta îți trebuie „antrenament. O să mă gândesc la un program. (râde) Pentru mine, există lucruri care contează mai mult într-o relație decât fidelitatea, cum ar fi: să simți că te poți baza oricând pe cel de lângă tine, să poți face echipă cu el, să fie capabil să-ți suporte atât eșecul, cât și succesul, să știe când nu îți e bine chiar dacă nu-i spui, să aveți lucruri în comun.

Foto: Marius Bărăgan

Interviul integral poate fi citit în numărul de mai al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton