Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite” de la Antena 1. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt prezentatorii

 Miniosu Alexandra
.

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1. Toamna aceasta le-a adus fanilor „Chefi la cuțite' o surpriză neașteptată. Emisiunea iese de pe post, însă telespectatorii îi vor revedea pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea într-un alt format. Aceștia vor fi protagoniștii show-ului culinar „Chefi fără limite'. Iată care sunt regulile competiției!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1. Veste bună pentru telespectatorii Antenei 1! Fanii lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și ai lui Sorin Bontea au un mare motiv de bucurie, deoarece chefii lor preferați vor fi protagoniștii unui nou show culinar. Acesta se va intitula „Chefi fără limite' și va începe în curând. Irina Fodor și un co-prezentator vor face echipă, ei fiind prezentatorii noului format.

c1-15c1-15

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite'. Spre deosebire de „Chefi la cuțite', care s-a filmat în România, emisiunea „Chefi fără limite' va avea un cu totul alt „decor'. Filmărie vor avea loc în Grecia, mai exact în insulele Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos. Irina Fodor și un co-prezentator vor „povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile şi ingredientele pentru care este renumit', notează A1.

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit civil.Primele imagini de la cununie

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit:„Mă întorc și la catedră'

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite'. Se pare că filmările pentru emisiunea „Chefi fără limite' sunt în plină desfășurare. Sorin Bontea transmitea vineri, 10 septembrie, pe contul lui de Instagram că el și colegii lui se pregătesc de „o plecare lungă, în Grecia', loc în care va fi filmat noul format.

„Ne pregătim de o plecare lungă, în Grecia, unde vom filma un nou format, o combinație de cooking, travel și aventură. Eu m-am reîmprietenit cu aventura acum ceva vreme, abia aștept să-i văd și pe colegii mei, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Vă țin la curent cu ce se întâmplă acolo.', este mesajul scris de Sorin Bontea pe Instagram.

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite'. „Chefi fără limite' le va oferi telespectatorilor prilejul de a cunoaște locuri fascinante din Grecia, dar și rețete pentru preparatele tradiționale. Insulele grecești Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos vor deveni „câmpuri de luptă' pentru cei trei chefi și echipele conduse de ei. Sorin Bontea a declarat că el e obișnuit cu aventura și că abia așteaptă să vadă cum se descurcă și colegii lui.

„Eu sunt obișnuit cu aventura. M-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei. Abia aștept să-i văd!', mărturisea chef Bontea, conform a1.ro.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt prezentatorii emisiunii

Chef Cătălin Scărlătescu iubește Grecia și abia așteaptă să vadă frumusețile locului. Descrie „Chefi fără limite' drept „competiția perfectă', show-ul îmbinând bucătăria și aventura.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă.', spunea chef Cătălin Scărlătescu, potrivit aceleiași surse.

Și Florin Dumitrescu se arată entuziasmat de noul proiect. E de părere că va fi o emisiune foarte interesantă. Fiecare va trebui să lupte din greu pentru fiecare probă și pentru fiecare avantaj.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!', declara chef Dumitrescu.

Irina Fodor prezintă „Chefi fără limite'

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite'. Irina Fodor a fost la fel de încântată de noua provocare din viața ei. Ea și co-prezentatorul ei vor avea rolul de povesti, în detaliu, despre specificul locului, dar și despre preparatele și ingredientele locale, din Grecia.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite'. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.', a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton