Care este starea de sănătate a Adrianei Iliescu, la 82 de ani, în plină pandemie de COVID-19. Ce se întâmplă cu Eliza, acum: "Anul trecut, a luat..."

 Oana Pantazi
.

La 82 de ani, în plin focar de coronavirus, Adriana Iliescu se străduiește cu stoicism să facă față situației. Din fericire, fiica ei, Eliza, învață în aceste momente de acasă, cele două fiind mai puțin expuse la infectare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea Adrianei Iliescu o știe toată lumea. Fostul cadru didactic, profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, a devenit cea mai vârstnică mamă din România, la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Acum, Eliza Maria Bogdana (a primit și prenumele Bogdana, pe care ar fi trebuit să-l poarte sora sa geamănă, care nu a reușit să supraviețuiască sarcinii) , este o adolescentă de 16 ani care își face mama mândră cu rezultatele ei școlare deosebite.

Din păcate, cele două, mamă și fiică, trăiesc momente dificile în această perioadă, cu atât mai mult cu cât Adriana Iliescu are o vârstă înaintată – la 82 de ani, aceasta se află în grupa de risc, iar viața îi poate fi în pericol în cazul infectării cu noul coronavirus.

2Adriana-Iliescu-Eliza2Adriana-Iliescu-Eliza

„Noi suntem bine, sănătoase amândouă”

Adriana Iliescu se află acum într-o postură neobișnuită pentru ea, dar fiind că își supraveghează fiica în timpul orelor online, dar cele două fac față cu succes provocării. Eliza este acum în clasa a 9-a la liceu și este o elevă eminentă, după cum mărturisește mama ei.

„Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. 

Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest', a declarat Adriana Iliescu pentru Fanatik.

Adriana Iliescu, o mamă exigentă?

Diferența de vârstă de 66 de ani a început să își spună cuvântul în familia Iliescu. Anii au trecut, iar Eliza este domnișoară în toată regula!

Adriana Iliescu ar fi destul de strictă, punându-și fiica să învețe mereu, pentru a ajunge cineva în viață. În schimb, fata visează să aibă posibilitatea de a se plimba și de a întreprinde activități specifice vârstei, ca și colegele sale.

Mama ei nu este foarte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie, au precizat surse apropiate celor două, cu câteva luni în urmă, conform impact.ro.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton