Care este numele real al lui Maurice Munteanu. De ce se prezintă ca Maurice

 Miniosu Alexandra
.

Care este numele real al lui Maurice Munteanu. Maurice Munteanu are fani în orice colțișor al țării, dar puțini știu care e numele lui real. Maurice nu este numele lui din buletin, fiind, de fapt, o poreclă cu care a ales să se prezinte încă de când era mic. Juratul de la Bravo, ai stil! a luat această decizie când se afla în școala generală. Iată cum i-a venit ideea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care este numele real al lui Maurice Munteanu. Maurice Munteanu este unul dintre cei mai apreciați bloggeri de modă din România. Încă de când s-a lansat în acest domeniu, el s-a bucurat din plin de laudele publicului. Astfel, nu e de mirare că în prezent se laudă cu mii de admiratori. Puțini dintre ei știu însă care este numele lui real, cel din buletin.

maurice-munteanu-nume-real-2maurice-munteanu-nume-real-2

Care este numele real al lui Maurice Munteanu. Maurice Munteanu a devenit și mai cunoscut după ce a acceptat să fie jurat la emisiunea Bravo, ai stil!, de la Kanal D. De asemenea, el este și editorul revistei „ELLE România'. Deși se prezintă ca Maurice Munteanu, în buletin el este trecut altfel, în dreptul prenumelui.

Citește și: Schimb dur de replici între Maurice Munteanu și Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Celebrities:”Vreau să știu ce fel de celebritate ești?”/ „Nu pot să mă raportez la tine”

Citește și: Maurice Munteanu a plătit pentru servicii intime:„Foarte mulți oameni pe care îi cunosc fac asta'

Citește și: Kamala Harris, vicepreședintele SUA, a fost primită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni:”Un atac asupra unui stat NATO, este un atac asupra NATO. Vom apăra fiecare centrimetru din teritoriul NATO”

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și iubita lui au dat-o în judecată:„Numai de asta nu-mi arde'

Care este numele real al lui Maurice Munteanu

Care este numele real al lui Maurice Munteanu. Maurice Munteanu s-a născut pe data de 4 ianuarie 1978 în București. Numele real al juratului de la Bravo, ai stil! este Marius Munteanu. Acesta e zodia Capricorn și în prezent are 44 de ani. În urmă cu ceva timp, el a explicat cum a ajuns să fie strigat „Maurice', în loc de „Marius', numele lui din buletin. Acest lucru s-a întâmplat când el avea doar câțiva ani.

Porecla lui Maurice Munteanu a fost dată chiar de bunicul lui. La acea vreme, vedeta de la Kanal D avea în jur de patru-cinci ani. Atunci când era elev în școala generală, profesorul său de muzică i-a dăruit un disc cu marele Maurice Chevalier. Acesta din urmă e un celebru cântăreț de muzică de cabernet. Juratului de la Bravo, ai stil! i-a plăcut atât de mult cadoul, încât, de atunci, a decis să se prezinte lumii ca „Maurice Munteanu'.

De ce se prezintă ca Maurice

Care este numele real al lui Maurice Munteanu. Maurice Munteanu provine dintr-o familie extrem de frumoasă. Mama lui a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru modă și l-a susținut în permanență în carieră. Ea avea o mulțime de ținute de seară și colecții spectaculoase de rochii. Ceea ce l-a făcut și mai tare pe juratul de la Bravo, ai stil! să facă primii pași în acest domeniu a fost seria de filme regizată de Alfred Hitchcok. El a fost fascinat de modul în care erau îmbrăcați actorii.

Conform kanald.ro, Maurice Munteanu și-a dorit foarte mult să fie student la UNATC, însă ar fi fost victima unor discrimări. După trei încercări eștuare, el s-a reorientat, iar mai târziu a devenit absolvent al Facultății de Jurnalism și de Drept. Acum, el nu regretă că nu a devenit actor. Pe parcurs, a realizat că i-ar fi plăcut mai multe să fie regizor.

Maurice Munteanu: „Nu am făcut amor cu femei'

În urmă cu ceva timp, Maurice Munteanu oferea un interviu amplu, în care a vorbit și despre orientarea lui sexuală, dar și despre viața amoroasă. Acesta a mărturisit că nu a făcut niciodată amor cu femei.

„Nu am făcut amor cu femei niciodată. Am făcut multe chestii cu femei, am fost îndrăgostit de femei, sunt îndrăgostit și acum de o femeie. Am cunoscut-o mai demult, am reîntâlnit-o și m-am reîndrăgostit. Am senzația de neputință și asta mă ucide mai mult decât să cred că e prea târziu. Tind să cred că ne dorim amândoi același lucru, dar știm că e imposibil și asta face ca lucrurile să fie un pic triste.

Eu sunt un bărbat homosexual, care nu are neapărat priză la bărbații gay. În mod normal, genetic, teoretic, programarea mea nu trebuia să fie neapărat una homosexuală (…). Sigur că, homosexualul din mine vrea să fie cea mai seducătoare femeie în raport cu acești bărbați, pentru că își urăște condiția', a mărturisit Mauricea Munteanu, mai demult, conform sursei citate.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton