Care este, de fapt, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma. Ce fac cei doi "îndrăgostiți" când nu sunt filmați

 Oana Pantazi
.

Sărutul pasional dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma, a dat imediat apă la moară speculațiilor, fanii concluzionând că s-a înfiripat o nouă poveste de dragoste în showbiz. Iată care este însă adevărul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub păreau „a match made in Heaven”, la scurt timp după ce s-au sărutat pasional, la Ferma. Fanii actorului, dar și ai fostei asistente de la Vorbește lumea au fost în extaz și i-au încurajat din prima clipă pe cei doi presupuși îndrăgostiți.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

George Burcea și Viviana Sposub, primul și singurul sărut…

Deși cei mai mulți au fost convinși că se prefigurează un nou cuplu la Ferma, se pare că lucrurile nu stau deloc așa și că între George Burcea și Viviana Sposub lucrurile, cel puțin până acum, s-au oprit la acel unic sărut.

Odată ce se opresc camere de filmat, cei doi concurenți nu mai interacționează sau, în orice caz, nu interacționează așa cum și-ar dori fanii lor, care i-au și văzut cuplați… Drept urmare, sărutul lor pasional a făcut parte, se pare, dintr-o simplă strategie, care și-a atins scopul, ce-i drept, notează spynews.ro.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

George-Burcea-Viviana-Sposub-sărut-Ferma-3George-Burcea-Viviana-Sposub-sărut-Ferma-3

„Nu am venit la Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti”

Dacă George Burcea și Viviana Sposub s-au limitat la un simplu sărut, nu la fel stau lucrurile în viața fostei sale soții… La scurt timp după ce George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit, iar artista și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, fanii au sperat că nici actorul nu va rămâne singur pentru multă vreme. Acesta a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti, dar, deocamdată cel puțin, nu putem spune dacă George Burcea și Vivana Sposub vor forma un cuplu.

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv', a mărturisit actorul într-un interviu pentru Click!

Citește și: Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton