Cel mai mare regret al Nicoletei Luciu: "S-a întâmplat să câștig Miss România și am renunțat la tot" / Vedeta a făcut școala de asistente

 Dumitrache Laura
.

Nicoleta Luciu și-a făcut apariția în cadrul unui eveniment din București, după mai bine de cinci ani, perioadă în care nu a mai ieșit în spațiul public. Fosta actriță a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre începuturile sale, dar și care este cel mai mare regret al său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, arată incredibil. Mamă a patru copii, fosta actriță are un trup de invidiat, iar recent și-a făcut apariția în cadrul unui eveniment din Capitală. Vedeta a defilat în rochie de mireasă pentru creatoarea Liza Panait.

nicoleta luciunicoleta luciu

Nicoleta Luciu a devenit faimoasă după ce a jucat în numeroase telenovele românești, dar a cochetat și cu televiziunea ani la rând. De asemenea, în tinerețe a câștigat Miss România și a făcut modelling. Acum mărturisește care este cel mai mare regret al său.

Citește și: Cu ce boală se confruntă Nicoleta Luciu de mai mulți ani: 'Ultima ședință. Nu am mai avut de 10 ani…'

Citește și:După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu: „Acesta este motivul pentru care relația mea cu Nicoleta s-a încheiat”

Citește și:Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision 2023: „Bani de care ne-am băutut iar joc'

Citește și:O mai ții minte pe Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Care este cel mai mare regret al Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera sa din televiziune și s-a dedicat copiilor săi. Vedeta are patru copii, pe Zsolt Jr, și pe tripleții Karol, Kim și Kevin. Acum, după cinci ani de pauză, Nicoleta Luciu a revenit în atenția publicului. Fosta actriță a fost prezentă în cadrul unui eveniment organizat în București. Mai exact, frumoasa brunetă a defilat pe podium, la cea mai nouă prezentare de modă realizată de creatoarea Liza Panait, pentru care a îmbrăcat rochia de mireasă. Nicoleta. Vedeta a dezvăluit recent care este cel mai mare regret al ei. Conform acesteia, și-a dorit foarte mult să devină medic, dar destinul i-a pregătit alt drum.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar', a declarat Nicoleta Luciu pentru Cancan.ro.

Nicoleta Luciu: „Când am debutat aveam mai multe joburi”

Fosta Miss România a povestit cum decurs drumul ei către celebritate. Nicoleta Luciu a recunoscut că a muncit foarte mult pentru a ajunge faimoasă și a făcut multe sacrificii. Vedeta a fost nevoită să lucreze încă de la vârsta de 16 ani, iar câteodată învăța pentru școală prin autobuze sau tramvaie.

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă, și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am facut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă.Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirugie. Pe secție, mă ocupam cu bolnavii, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri, mă duceam la vizită, cu studenții de la Medicină.Am urcat treaptă cu treaptă, nu a fost așa ușor', a mai povestit fosta actriță.

Nicoleta Luciu nu a avut emoții la noua prezentare de modă

Nicoleta Luciu a urcat din nou pe podium, iar de această dată a îmbrăcat rochia de mireasă. Vedeta a interpretat, de dragul designerului Liza Panait, rolul celebrei pictorițe mexicane Frida Khalo. Fosta actriță nu a avut emoții, cu toate că nu a mai urcat pe scenă de mai bine de cinci ani.

„De când sunt eu, mie mi-a plăcut să lucrez. Pentru mine e o bucurie să urc din nou pe podium, să prezint pentru Liza Panait. N-am avut niciodată emoții la prezentările de modă. Emoții mari aveam doar la filmări, unde jucam cu actori cunoscuți. Voiam să arăt că pot, pentru că nu aveam școală, nu aveam nimic. Nici măcar un curs nu făcusem. Nici eu nu m-am așteptat să mă descurc așa', a spus Nicoleta Luciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton