Care e starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. A fost supus unei noi intervenții

 Pirvu Cristina
.

Mihai Constantinescu se află în spital de săptămâni de zile. Artistul este supravegheat de medicii care încearcă să îl salveze. Aceștia sunt rezervați în privința stării de sănătate a cântărețului, dar acum au făcut câteva declarații. 

Mihai Constantinescu este internat în continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sănătate este „staționară”, nefiind înregistrată nicio evoluție, au declarat surse medicale citate de Mediafax.

„E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate. (…) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, spun sursele medicale citate.

Se pare că marți, el ar fi fost supus unei intervenții. Marți, medicii au decis să intervină, el a fost supus unei operații de traheostomie.

Pe 14  mai, îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a fost dus de urgență la spital după ce a făcut un stop cardio-respirator. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca după ce în dimineața zilei de 13 mai a intrat în stop cardio-respirator. Se pare că artistul a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa, care a sunat la 112. După ce a fost resuscitat vreme de aproximativ 20 de minute, Mihai Constantinescu a fost dus la spital.

Mihai ConstantinescuMihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală. Ce mesaje de susținere i-au trimis vedetele

Marcel Pavel, Sanda Ladoşi şi Adrian Enache i-au trimis mesaje de susținere lui Mihai Constantinescu, aflat într-o stare extrem de gravă.  Potrivit surselor, artistul se află în moarte cerebrală, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton