Care e starea de sănătate a lui Jorge, după accidentarea gravă de la Survivor: "Am cârjele cu mine, abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos"

 Oana Pantazi
.

Care e starea de sănătate a lui Jorge, după accidentarea gravă de la Survivor. În urmă cu o lună și jumătate, Jorge a trecut printr-o operație destul de dificilă după accidentarea nefericită de la Survivor și, chiar dacă nu s-a recuperat complet și încă se folosește de cârje, este optimist cu privire la evoluția sa, cu atât mai mult cu cât a început să pună piciorul în pământ. Iată ce povestește artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care e starea de sănătate a lui Jorge, după accidentarea gravă de la Survivor. Din nefericire, parcursul lui Jorge la Survivor s-a încheiat brusc, în luna februarie, după ce a suferit o accidentare dureroasă la picior. În urmă cu o lună și jumătate, artistul a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. De atunci, el este într-un proces de recuperare, sperând să scape de cârje cât mai curând.

jorge-copyjorge-copy

Care e starea de sănătate a lui Jorge, după accidentarea gravă de la Survivor

Accident la genunchi în timpul competiției Survivor, Jorge a suferit o operație la menisc ce necesită o recuperare îndelungată. Abia recent artistul a primit acceptul de a călca pe piciorul operat și încă se deplasează cu cârje. Din fericire, este răsfățat de familie și cu precădere de mama lui.

Citește și: Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce continuă Jorge să-și vadă fiica pe video, după divorțul de mama ei, Alina Laufer: „Deși suntem la 30 de minute unul de altul…’. Ce relație are cu fata lui vitregă / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără. Are…’

Citește și: Gabi Bădălău, replici acide la adresa Claudiei Pătrășcanu, la scurt timp după divorț: „Mult prea mult am tăcut. Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea…’

„Mă simt și Faimos, și Războinic în același timp. Am cârjele cu mine, dar abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos că așa mi-a dat voie doctorul, după cinci săptămâni. În curând o să scap de ambele cârje.

Cam ăsta este statusul meu, în funcție de cârje îmi fac ziua. Important este că încă merg. Dacă nu o filmam pe mama nu mă credea nimeni. Dacă eu eram cu o banană în mână și ea din bucătărie mă întreba ce mai vreau de mâncare, dacă să-mi facă ciorbă. Ce să exagerez? Noroc că am filmat-o, că altfel nu mă credea nimeni', a povestit Jorge pentru Ego.

Jorge: „Nu mi-a plăcut să mă ajute nimeni”

Chiar dacă toată lumea i-a sărit în ajutor și a vrut să se facă utilă după accidentarea sa, Jorge a spus că a preferat să nu se lenevească după operație și a încercat, astfel, să-și păstreze independența de mișcare pe cât posibil.

„Sunt o fire independentă. Nu mi-a plăcut să mă ajute nimeni, nici cu cârjele, nici să-mi aducă cineva vreun pahar cu apă. Am vrut să mă mișc, să merg, să fiu activ pentru că dacă aș fi stat și aș fi cerut să mi se aducă una alta, i-aș fi terorizat și pe cei din jurul meu și sigur aș fi fost și eu mult mai leneș și m-aș fi recuperat mai greu', a mai povestit el pentru sursa citată.

Și pentru că în primele zile după operație Ramona, soția lui, a fost plecată, Jorge s-a descurcat mai mult singur, în ciuda obiecțiilor mamei sale, care i-a fost alături în acea perioadă.

„În primele zile, soția mea a fost plecată din țară și a fost doar mama cu mine acasă când m-am externat. Primele trei zile. Eu mă ridicam, mă duceam singur în bucătărie, voiam să-mi iau apă singur, ca să nu o pun pe mama, dar ea nici nu voia să audă, dar voiam să mă mișc.

Nu am vrut să devin letargic, să mi se atrofieze prea mult mușchii. Am făcut de trei ori pe zi sport. Fac și acum. Stau cu aparat cu gheață, fac stretching, am o oră de exerciții în fiecare zi. Nu stau', a mai povestit Jorge pentru Ego.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton