Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. I-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu: „Mi-a zis să...”

 Miniosu Alexandra
.

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga? Răspunsul la această întrebare s-a aflat abia acum, la șase luni de la moartea cântăreței de muzică de petrecere. Fiul ei, Alexandru, vrea să i-o îndeplinească acum, fiind singurul lucru pe care-l mai poate face pentru ea. Devastat de durere, soțul ei, Aurel Pădureanu, a povestit că îi apare deseori în vise. Iată ce mesaj ar fi primit de la ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Moartea Corneliei Catanga a fost resimțită ca o lovitură grea de familia și admiratorii ei. După zeci de ani de carieră, în care i-a bucurat pe toți prin talentul ei, artista s-a stins la 63 de ani. A trecut aproximativ jumătate de an de la tragicul eveniment, iar apropiații ei nu-și revin nici acum din șoc. Fiul ei, Alexandru, a dezvăluit abia acum care a fost ultima ei dorință.

p1-11p1-11

Aurel Pădureanu și fiul lui, Alexandru, au fost invitați la Antena Stars. Au vorbit cu durere în suflet despre „regina lor', fiind încă devastați după moartea Corneliei Catanga. Printre altele, fiul regretatei artiste a spus care a fost ultima ei dorință. Are legătură cu el și de aceea își dă toată silința să i-o îndeplinească.

Citește și: In memoriam. Cornelia Catanga, o viață plină de glorie, dar marcată de drame și suferință

Citește și: Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, destin tras la indigo.Regretații artiști au fost prieteni de-o viață

Citește și: Stere Halep, primele declarații înainte de cununia Simonei Halep:„Nu avem nimic de ascuns, suntem transparenți!'

Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie.L-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga

Fiul Corneliei Catanga a povestit că ultima ei doirnță a fost să-l vadă realizat și să-și continuie cariera. Tânărul se ține de cuvânt în memoria mamei sale, astfel că nu a renunțat nici acum la pasiunea pentru muzică.

„Să vorbesc despre mama mea la trecut este greu. Cea mai mare dorință a ei a fost să îmi continui cariera. Ea și-a dorit din tot sufletul acest lucru. Și vreau sa fac asta, căci altceva nu mai pot sa fac pentru ea. Doar atât și-a dorit! A fost cea mai mare dorință, poate chiar ultima.', a spus Alexandru Pădureanu la „Star Matinal', de pe Antena Stars, conform Spynews.ro.

Aurel Pădureanu a mărturisit că regretata lui soție îi apare deseori în vis. Recent, ea i-ar fi transmis un mesaj legat de fiul lor. I-ar fi spus să aibă grijă de el, să-l ajute să slăbească, după ce ar fi luat proporții. Artistul a declarat că regretă și acum că nu a apucat să-și ia „rămas-bun' cum se cuvine de la Cornelia Catanga.

„A venit în visul meu și mi-a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut sa slăbească, că a cam luat proporții. Mă doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. Aș fi pupat-o o oră, să îi sărut mâna, să ne luam „la revedere'. Trăim mereu cu părerea asta de rău', a declarat și Aurel Pădureanu.

I-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu

Soțul Corneliei Catanga a explicat că nu vrea să-și aducă aminte de ziua în care a înmormântat-o pe artistă. Ar fi văzut-o într-un sac, iar asta îi tulbură memoria. Din această cauză, îi este teamă să nu se îmbolnăvească pe fond nervos.

„De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla… I-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc. Mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet', a conchis el.

Sursă foto: Facebook, Instagram & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton