Ce job a avut Nuami Dinescu, înainte să devină actriță: "Munceam câte 12 ore pe șantier"

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că Nuami Dinescu, înainte de a deveni actriță, a avut un job care n-are nicio legătură cu actoria. Mai mult, vedeta a muncit din greu patru ani până să-și îndeplinească visul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, actrița Nuami Dinescu, devenită celebră în urma rolului pe care l-a jucat la Teo, pe vremea când vedeta avea emisiune la PRO TV, și-a rememorat recent trecutul, povestind despre cât de grele au fost începuturile pentru ea, dar și cât rău i-a făcut ulterior personajul pe care l-a interpretat ani de zile.

Actrița, pasionată de bucătărie și fan al emisiunii, a făcut asta cu ocazia apariției la Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatul său – un tort cu pate de pui.

Nuami-Dinescu4Nuami-Dinescu4

Nuami Dinescu a muncit pe un șantier

Nuami Dinescu a făcut o serie de dezvăluiri necunoscute la Chefi la cuțite, unde a povestit care au fost începuturile ei. Puțini știu că actrița din Adela este absolventa unui liceu de construcții și că, în primii ani, a muncit din greu.

„Indiferent tot ce am făcut eu în viața asta, ceva din mine m-a dus într-o altă zonă. Povestea asta cu teatrul și cu talentul nu știi de unde îți vine, e de la Dumnezeu. Eu am terminat un liceu de construcții și apoi am venit în București, unde am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă', a povestit Nuami Dinescu la Chefi la Cuțite.

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19. „Nu mă puteam da jos din pat…'

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:„Am fost geloasă în relația cu el, iar eu prea sunt fără motiv’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Gabriel Ciolacu, concurentul în scaun cu rotile de la Imperiul Leilor

Citește și: Cum arată Shannen Doherty la 50 de ani, după 6 ani de luptă împotriva cancerului:„Nu renunț’

Citește și: Gheorghe Zamfir, despre soția cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungem la 80 de ani fără ea”

„Am tras ca un câine turbat”

Nuami Dinescu a povestit apoi cum i s-a schimbat destinul, absolut întâmplător. Chemarea pentru teatru a ajutat-o să depășească toate obstacolele, și nu au fost puține… Asta deoarece actrița, în timp ce se pregătea intens pentru facultate, muncea și pe șantier, 12 ore zilnic.

„Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă. Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta.

Repetam la spectacolul ăsta și între timp făceam și meditații și munceam și 12 ore pe șantier. Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la facultatea de teatru', a mai dezvăluit actrița.

Tanța i-a distrus viața

Nuami Dinescu a dispărut multă vreme din lumin reflectoarelor și a mărturisit că personajul Tanța, pe care l-a interpretat ani de zile, i-a făcut ulterior mai mult rău decât bine. Nuami Dinescu nu mai putea fi disociată de celebrul personaj și, drept urmare, a pierdut multe oportunități. De altfel, actrița a scris și o carte – Eu nu sunt Tanța – în care descrie culisele vieții de actor. Actrța a mărturisit că și acum o strigă lumea pe stradă Tanța, iar personajul s-a liptit atât de tare de ea, încât a rămas multă vreme fără roluri…

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că eu trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea”, mărturisea Nuami Dinescu într-un interviu pentru Adevărul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton