Cardi B divorțează de soțul ei, după 3 ani de mariaj! Cei doi s-au mai despărțit, în trecut, din cauza infidelității lui Offset

 Oana Pantazi
.

Cardi B, în vârstă de 27 de ani, a anunțat că divorțează de soțul ei, Offset, după aproape 3 ani de mariaj. Cei doi rapperi americani s-au mai despărțit în trecut, din cauza infidelității lui, dar de data asta decizia e definitivă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cardi B (27) a anunțat că a intentat divorț de soțul ei, Offset (28), după aproape 3 ani de mariaj, ani care au fost marcați de suișuri și coborâșuri, dar și de o despărțire de scurtă durată, cauzată de infidelitățile rapperului.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Nu sunt șanse de reconciliere

Offset și Cardi B continuă să o pună pe Kulture (fiica lor) pe primul plan în această perioadă dificilă' a declarat un apropiat al cuplului pentru Us.

Cunoscuta artistă rap a intentat divorțul pe 15 septembrie, iar audierile vor avea loc pe data de 4 noiembrie, la Tribunalul din Atlanta. Cardi B va cere cusotdia fiicei lor, Kulture, în vârstă de 2 ani și este de părere că Offset ar trebui să plătească pensie alimentară pentru fiica lui. În documentele depuse se mai menționează că mariajul este iremediabil rupt și că nu sunt șanse de reconciliere.

„O mulțime de femei au fost dezamăgite”

Cardi B și Offset au devenit un cuplu în 2017 și multă vreme au reușit să păstreze relația secretă, fanii lor aflând că s-au căsătorit de pe Instagram. Din păcate, de-a lungul celor 3 ani de mariaj relația lor a avut de suferit nu o dată, Cardi acuzându-și soțul de infidelitate. Deși inițial l-a părăsit, Offset și-a convins soția să îl ierte… Ulterior, Cardi B a mărturisit ce impact a avut toată această poveste asupra ei.

„Când eu și soțul meu am avut probleme – știi, m-a înșelat și… altele – și am decis să rămân cu el și să lucrez alături de el, o mulțime de lume s-a supărat pe mine; o mulțime de femei au fost dezamăgite de mine. Dar asta-i viața reală, la naiba! Dacă iubești pe cineva și te desparți de el, și ești deprimată, și social media îți spune să nu mai vorbești cu persoana aia fiindcă te-a înșelat, nu ești prea fericită în sinea ta până nu ai o conversație cu el”, mărturisea artista pentru Vogue.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton