Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani: „Asta simte, să meargă la mănăstire, ca o chemare” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani. Artistul Alexandru Pugna a participat la ceremonia de 'tundere în monahism' a lui Vlăduț Sărmaș și a fost impresionat de forța și chemarea fostului său coleg din Bistrița. Iată de ce a luat Vlăduț Sărmaș această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani. Alexandru Pugna a participat recent la ceremonia de 'tundere în mohanism' a lui Vlăduț Sărmaș, alături de care a cântat la TVR 1, la emisiunea 'O dată-n viață'. Cel dintâi ne-a dezvăluit ce i-a spus Vlăduț Sărmaș legat de decizia sa.

240708570_4290865337696849_7926633939039639914_n240708570_4290865337696849_7926633939039639914_n
Vlăduț Sărmaș

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:”Urmăm pașii stabiliți de instanță”

Citește și: Florin Piersic, apariție rară la 86 de ani. Ce i-a spus actorul Mirelei Retegan, când s-au întâlnit:”Adorabil maestrul”

Citește și: Anamaria German, de 9 ani în scaunul cu rotile, după un accident de mașină. Artista avea doar 22 de ani:'Nu există nimic care să-mi redea mersul și să învăț să trăiesc așa' / EXCLUSIV

Citește și: Prin ce traume a trecut Rona Hartner în carieră:„Am fost agresată fizic de către un regizor. Da, am avut ceea ce se numește un viol' / EXCLUSIV

Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani

Alexandru Pugna a participat la ceremonia de 'tundere în monahism' a lui Vlăduț Sărmaș, în vârstă de 25 de ani. Alături de el a cântat la emisiunea 'O dată-n viață'. Alexandru Pugna susține că Vlăduț Sărmaș i-a mărturisit că la mănăstire simte că e „acasă' pentru el.

'Vlăduț are 25 de ani. El este și student la Teologie de trei ani și a spus că asta simte, să meargă la mănăstire. Așa, ca o chemare. Că acolo simte că e… acasă. Așa mi-a spus! Să-i ajute Bunul Dumnezeu!', a declarat pentru viva.ro cântărețul de muzică populară Alexandru Pugna.

Artistul spune despre fostul său coleg mai tânăr că, în scurt timp, va deveni diacon. 'În scurt timp va fi Diacon și o să-i însoțească pe Ierarhi la Sf. Liturghie și peste tot la Slujbe Arhierești. Are voce frumoasă si e absolvent de Conservator la Canto Clasic…', a mai declarat Alexandru Pugna despre Vlăduț Sărmaș, care tocmai a devenit călugăr la Mănăstirea Sfântul Ioan Cel Nou de la Suceava.

Alexandru Pugna: 'Vlăduț Sărmaș, cea mai valoroasă voce bărbătească din județul nostru'

Alexandru Pugna a fost extrem de emoționat la ceremonia în care Vlăduț Sărmaș a devenit Monahul Ieremia. De altfel, artistul a făcut anunțul pe rețelele sociale.

'De astăzi, VLĂDUȚ SĂRMAȘ, cea mai valoroasă voce bărbătească din generația tânără din județul nostru, Bistrița Năsăud, a devenit MONAHUL IEREMIA. Rânduiala și Slujba Tunderii în Monahism, a avut loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava.

L-am însoțit, îndrumat și sprijinit pe drumul cântecului încă de când avea 9 ani și l-am dus la concursul de la Antena 1, „Vreau să fiu vedetă”, pe care l-a câștigat cu brio. Apoi, treaptă cu treaptă, i-am fost alături până ce a ajuns să câștige cele mai importante premii la concursuri naționale, câștigând și cel mai valoros concurs de la TVR 1 – VEDETA POPULARĂ.

Dar, de astăzi a ales să-i fie Învățător, Mentor și Călăuză – ÎNVĂȚĂTORUL SUPREM, MÂNTUITORUL acestei lumi – DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. Mai mare și înțeleaptă alegere, nici un pământean nu ar putea găsi', a spus Alexandru Pugna.

'Ce putere de alegere a găsit în interiorul sufletului său'

Artistul Alexandru Pugna a fost impresionat de chemarea puternică pentru monahie pe care a avut-o Vlăduț Sărmaș.

'Ce putere de alegere a găsit în interiorul sufletului său, ce chemare puternică a reușit să o împlinească și ce putere de renunțare a reușit să aibă! Toate acestea prin CREDINȚĂ puternică și DRAGOSTE pentru DUMNEZEU, pe care-L rog să-l ajute în noua misiune ce și-a ales-o.

Această seară m-a cutremurat efectiv. Mai multe nu trebuie spuse. Astăzi, Bunul Dumnezeu a vorbit prin cel ce a fost Vlăduț Sărmaș, iar de astăzi este Monahul IEREMIA. Bunul Dumnezeu să-i ajute și să-i ocrotească calea aleasă!Și pentru cei ce nu vă amintiți cât de minunat cânta folclorul năsăudean, dați click pe link-ul de mai jos', a spus cântărețul de muzică populară, Alexandru Pugna.

Foto: Facebook/arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton