Cântăreața de rap Chynna Rogers a murit la 25 de ani. A fost găsită moartă în casă din cauza unei supradoze

 Lupescu Anca
.

Cântăreața rap Chynna Rogers a murit la doar 25 de ani. James Garrow, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Sănătate Publică din Philadelphia, a anunțat într-un comunicat că artista a murit din cauza unei supradoze de droguri, pe care a luat-o în mod accidental. Vedeta a fost găsită fără suflare în locuința ei.

chynna-rogers-rex-embedchynna-rogers-rex-embed

Anunțul morții cântăreței și modelului Chynna Rogers la doar 25 de ani a fost făcut de managerul său, John Miller: 'În mod regretabil, pot confirma că Chynna a murit'.

Conform publicației britanice Daily Mail, Rogers s-a luptat în trecut cu dependența de droguri, dar nu există niciun indiciu care să arate că acest fapt ar avea vreo legătură cu moartea ei.

Născută în Philadelphia, Chynna Rogers și-a început cariera de fotomodel, semnând un contract cu Ford Models la vârsta 14 ani. Cam în aceeași perioadă, ea a devenit apropiată de rapperul A$AP Yams din trupa A$AP Mob.

Ultimul album se intitulează In Case I Die First

În 2014, Chynna a lansat primul ei două single-uri, Selfie și Glen Coco, prin intermediul A$AP Ant și casa de discuri DJ Nick Marino Gang, iar ele au devenit hituri virale pe YouTube.

„Chynna a meritat mult mai multă dragoste. Trebuie să ne asigurăm că le oferim oamenilor flori în timp ce ei sunt aici pentru a le mai putea vedea. Mă doare atât de rău pentru că știu că era dedicată muncii', a fost mesajul transmis de Dom McLennon, pe contul de Twitter. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton