Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin. Regretatul canoist, condus cu onoruri militare pe ultimul drum

 Miniosu Alexandra
.

Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin. Ivan Patzaichin s-a stins din viață duminică, pe septembrie 2021. Regretatul canoist urmează să fie înmormântat la cimitirul Bellu din Capitală. El va fi condus pe ultimul drum de apropiații săi, dar și cu onoruri militare, în semn de respect pentru cariera pentru care a muncit o viață întreagă. Iată când va fi îngropat marele sportiv!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin. Ziua de 5 septembrie 2021 va rămâne veșnic în memoria românilor. La această dată, țara noastră a pierdut doi oameni de mare valoare: Ivan Patzaichin și Ion Caramitru. Cel dintâi urmează să fie înmormânt cimitirul Bellu din București, cu onoruri militare.

i3-1i3-1

Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin. Ivan Patzaichin s-a stins din viață ieri, pe data de 5 septembrie 2021. Regretatul canoist și-a dat ultima suflare pe patul de spital, la spitalul Elias din Capitală. Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este „când va fi înmormântat Ivan Patzaichin', fanii și apropiații lui dorindu-și să-și ia „rămas-bun' de la el, în semn de iubire și de respect.

Citește și: Ivan Patzaichin a murit.Cel mai mare canoist român avea 71 de ani

Citește și: Ivan Patzaichin a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul național 'Steaua României'.Ce cadou i-a făcut „Amiralul flotei românești” președintelui

Citește și: Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru:„Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer…'

Citește și: Care a fost ultima discuție dintre Victor Rebengiuc și Ion Caramitru:„Nici el nu a știut că e bolnav'

Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin

Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin. Trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin va fi depus la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Acolo, toți cei care l-au apreciat pot veni să-și ia „rămas-bun' de la el, începând cu ora 12:00. Astfel, sunt așteptați atât fanii, cât și apropiații săi, ce vor să-i aducă un ultim omagiu.

Ivan Patzaichin ca fi înmormântat mâine, pe data de 7 septembrie. Regretatul canoist își va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu din Capitală. Potrivit spynews.ro, marele sportiv va fi condus cu onoruri militare pe ultimul drum, fiind unul dintre cei mai valoroși sportivi pe care țara noastră i-a avut vreodată.

Regretatul canoist, condus cu onoruri militare pe ultimul drum

Așadar, trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin se va afla la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo până mâine, la orele prânzului. După aceea, cortegiul funerar se va îndrepta către cimitirul Bellu din Capitală, loc în care marele canoist va fi înmormântat.

Vă amintim că Ivan Patzaichin a murit la vârsta de 71 de ani. Legendarul canoist, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, s-a stins din viață la Spitalul Elias din București, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Ivan Patzaichin era internat la Spitalul Elias din Capitală de trei luni. În luna februarie, el a fost diagnosticat cu o boală foarte grea, cancerul pulmonar, potrivit apropiaţilor marelui campion, informează romaniatv.net.

„Am vorbit acum vreo trei săptămâni cu el, atunci când mi-a spus că este internat la Elias și m-am îngrijorat pentru că nu știam nimic despre starea lui de sănătate. M-am gândit la Covid. Nu era așa, nu avea Covid.

Am vorbit cu el la telefon. Vorbea greu, vorbea răgușit. Mi-a zis că are niște probleme la plămâni și la stomac, nimic grav, și că în câteva zile îl vor externa. Aflu astăzi că de fapt el așa păcălea pe toată lumea ca să nu îngrijoreze pe nimeni. În realitate a fost externat la vremea respectivă, dar a ajuns acasă pentru că medicii, din câte am înțeles, nu prea mai aveau ce să facă', a declarat jurnalista Sonia Simionov, nepoata lui Toma Simionov, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton