Când își va boteza Cristina Cioran fetița: „Nașii au fost aleși”

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Cioran este în culmea fericirii! La scurtă vreme după ce fetița ei a fost externată, în sfârșit, celebra mămică e pusă pe fapte mari. Frumoasa artistă a dezvăluit că s-a gândit deja la data când va fi botezată micuța, dorindu-și o petrecere cu fast, la care să participe toți cei dragi. Ba mai mult, ea a povestit că nașii au fost deja aleși. Iată cine o vor creștina pe Ema!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a trecut recent printr-o perioadă extrem de grea. Deși data nașterii era programată pe 21 septembrie, vedeta a născut prematur. Fiica ei a mai stat internată în spital ceva vreme, timp în care proaspăta mămică i-a dus dorul neîncetat. În urmă cu câteva săptămâni, artistei i s-a îndeplinit dorința, iar micuța Ema a fost externată. Acum, pentru că poate răsufla în sfârșit ușurată, „Kiki' Cioran s-a gândit deja la botez.

k3-1k3-1

De curând, Cristina Cioran a apărut pentru prima dată la TV, după ce fetița ei a fost externată. Frumoasa blondă a făcut mărturisiri emoționante despre perioada grea prin care a trecut înainte ca să-și poată aduce fiica acasă. Acum, din fericire, atât ea, cât și centrul Universului ei, Ema, sunt foarte bine.

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…'

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Ce obiecte personale a donat Corina Chiriac pentru Muzeul Național de Istorie.„Mi-am zis că e păcat să le arunc'

Citește și: Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe Maia:„Eu nu voiam copii'

Când își va boteza Cristina Cioran fetița

Conform spuselor Cristinei Cioran, credea că va naște pe 21 decemebrie. Micuța Ema a venit mult mai devreme. Coincidența face că vedeta îi alesese numele fără să știe că va naște prematur, iar micuța a venit pe lume chiar de Sfântul Emilian.

„Sunt foarte bine. Ultima oară când am vorbit se preconiza că voi naște chiar azi, 21 septembrie. Ema s-a grăbit și știa ea de ce se grăbește. Noi am stabilit numele Ema cu mult înainte să se nască ea, iar ea s-a născut de Sfântul Emilian.

De când s-a născut și până am reușit să o luam din spital a fost o perioadă extrem de grea, cu sentimente contradictorii, cu gânduri de tot felul. Nu știam ce se va întâmpla, aveam o stare foarte ciudată. Nimeni nu îți poate spune că totul perfect, ar fi lipsă de profesionalism', a povestit Cristina Cioran într-o emisiune tv, potrivit cancan.ro.

În prezent, pentru a se asigura că totul este în siguranță, Cristina Cioran plănuiește o serie de analize amănunțite. Este fericită că și-a putut aduce fetița acasă, în sânul familiei, și se bucură de momentele unice pe care le trăiește acum alături de partenerul ei și fiica lor.

„Îți spun că urmează pași mici, că urmează o serie de analize, că totul depinde foarte mult de ea, că depinde și de starea noastră. Stai într-un fel de cumpănă, sunt și dureri și bucurii. După ce am ajuns acasă totul a decurs minunat. Mie îmi place foarte mult ce se întâmplă acum', a adăugat ea.

„Nașii au fost aleși'

Acum că fetița ei se simte bine, Cristina Cioran a făcut deja planurile pentru botezul Emei. Artista nu a dezvăluit o dată sigură, însă a anunțat că se gândește ca evenimentul să aibă loc în luna noiembrie. Nașii au fost deja aleși. Este vorba despre niște prieteni, dar care nu sunt persoane publice. După ce a scăpat de mare parte din griji, vedeta își dorește o petrecere mare, cu mulți prieteni.

„Nu știm, noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute', a dezvăluit „Kiki' Cioran.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton