Când va avea loc nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Năstase. Vor avea peste 350 de invitați

 Stamen Diana
.

Mulți au crezut că relația dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă este doar de fațadă, însă cei doi au vrut să demonstreze că totul este pe bune. Cei doi au depus actele la Primăria din Voluntari, iar nunta lor va avea loc mai repede decât ne-am fi imaginat.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă se pregătesc să facă marele pas. Cei doi locuiesc împreună de când au ieșit din Ferma, ba chiar au început să facă și afaceri. Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Năstase și Florin Pastramă vor avea nunta pe data de 7 iulie, iar la eveniment vor fi peste 350 de persoane. Cununia civilă va fi luna aceasta, cel mai probabil la sfârșitul lunii mai, potrivit cancan.ro.

Vedeta este fericită că va îmbrăca rochia de mireasă. Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte bucuroasă că a găsit un bărbat care să fie lângă ea necondiționat. Brigitte Năstase și-a dorit dintotdeauna un bărbat care să o iubească și să nu o înșele.

Brigitte renunță la numele de Năstase

Vedeta este îndrăgostită și îl iubește foarte mult pe Florin Pastramă. După căsătorie, bruneta se va numi Brigitte Pastramă, pentru că renunță la numele fostului tenismen și îl va lua pe al viitorului soț, ne-au dezvăluit surse apropiate vedetei.

Mai mult, Florin Pastramă este aceeași religie ca și Brigitte, astfel că afaceristul nu va mai fi nevoit să se convertească. Fosta soție a lui Ilie Năstase ține foarte mult la religia sa și și-a dorit un bărbat care să aibă aceleași principii ca și ea.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton