Când se termină Exatlon? Cosmin Cernat a făcut marele anunț: ”Sunt ultimele trei săptămâni”

 Stamen Diana
.

Aseară, Faimoșii și Războinicii de la Exatlon' au oferit un spectacol total telespectatorilor, în unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, cel de protecție. Au mai rămas șase Faimoși și șapte Războinici în competiția pentru marele premiu de 100.000 de Euro, iar marea finală a celui de-al doilea sezon Exatlon' se apropie cu pași repezi. 

Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului a făcut aseară anunțul mult așteptat de fanii Exatlon'; show-ul se află pe ultima sută de metri, înaintea finalei care se anunță a se dispută în luna decembrie.

Este momentul unui anunț extrem de important pentru voi toți. Oficial, intrăm în ultima perioadă de la România, sunt ultimele trei săptămâni. Acestea vor fi săptămâni cu eliminări duble, va fi multă tensiune, multă emoție, și apoi urmează play off-ul, când veți juca individual. Celor care veți ajunge în acea faza a competiției, după eliminările care mai sunt câteva la număr, va doresc din toată inima mult success, multă bafta', a anunțat prezentatorul emisiunii.

Faimoșii au pierdut duelul împotriva Războinicilor, cu scorul de 10 la 3, astfel că la duel au intrat două fete din echipa Faimosilor: Monica Roșu, concurență propusă de coechipieri, și Mădălina Predoi, sportivă cu cel mai mic punctaj acumulat săptămâna trecută. Doar trei fete au mai rămas în Echipa Faimosilor; Monica Roșu a intrat automat la duel, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, din cauza faptului că player of the week a fost desemnată Cristina Nedelcu, salvată de procentajul uriaș al punctelor acumulate în concurs. Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roșu nu a mai putut continuă și eliminarea a fost anunțată, în urmă renunțării sportivei de la jocul duelului împotriva Mădălinei Predoiu.

Este destul de ciudat să știu că plec, emoțiile sunt uriașe. Cred că pentru fiecare lucrurile se întâmplă cu un anumit scop. Din păcate, durerile la genunchi nu m-au lăsat și față mea necesită un repaus destul de lung, din cauza unor probleme dermatologice, astfel încât eu am decis să fiu la eliminare. Nu puteam să iau șansă Mădălinei de a rămâne aici. Își dorește asta. Aș fi putut intră pe traseu, să joc, așa cum puteam, și să plece Mădălina, dar nu e corect. Sunt un om care gândește mai departe', a spus Monica Roșu aseară, înainte de a părăsi concursul.

Cosmin CernatCosmin Cernat

Citește și: Viața după Exatlon! Cum și-a rezolvat Ana Georgescu, antrenoarea de Zumba, problemele de sănătate!

Citește și: Cine este Mădălina Linguraru de la 'Exatlon'. A înscris punctul decisiv aducând victoria 'Războinicilor'

FOTO: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton