Când se lansează filmul Moromeții 3 și ce actori vor juca: "Scenariul se bazează pe jurnalul lui Marin Preda"

 Radulescu Ruxandra
.

Când se lansează filmul Moromeții 3 și ce actori vor juca. Filmările la producția Moromeții 3 au început deja și se vor desfășura pe parcursul anului 2023. Publicul se va bucura de o continuare de execpeție la 35 de ani de la lansarea primei părți și după cinci ani de la partea a doua, în regia cunoscutului Stere Gulea. Dacă primele două filme i-au avut în rolurile principale pe Victor Rebengiuc și pe Horațiu Mălăele, iată ce actori vor face parte din distribuția Moromeții 3.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când se lansează filmul Moromeții 3 și ce actori vor juca. Filmările pentru producția cea de-a treia parte a odiseei Moromeții vor avea loc pe parcursul anului 2023. Directorul de imagine al filmului este Vivi Drăgan Vasile. Stere Gulea, cel care a regizat primele două producții din Moromeții, din 1987, respectiv 2018, va continua să spună povestea în filmul Moromeții 3.

stere-gulea-scaled-1stere-gulea-scaled-1

Unde se desfășoară filmările producției Moromeții 3

Mulți dintre fanii filmului s-au întrebat unde au loc filmările pentru Moromeții 3? Există o serie de locații propuse. O mare parte dintre scene vor fi filmate la Talpa, în județul Teleorman, dar și la Sinaia. De asemenea, Moromeții 3 va fi filmat și în București, dar și în Golești și în alte sate din jurul Capitalei se va filma.

Casa Moromeților, din satul Talpa, este exact aceeași locație în care a fost filmat și primul film Moromeții din 1985 cu Victor Rebengiuc, în rollul principal. Echipa de producție s-a străduit totuși să reconstruiască casa după schițele și imaginile celei vechi, notează Fanatik.ro.

Despre ce este vorba în filmul Moromeții 3

Ce vom putea vedea în Moromeții 3? În cea de-a treia parte a producției, publicul va urmări povestea lui Niculae, fiul cel mic al lui Moromete, care devine un tânăr scriitor extrem de apreciat. Nu vor lipsi poveștile de dragoste cu tentă dramatică și nici ideologiile vremii.

Regizorul Stere Gulea Este încântat de succesul Moromeții 2 și speră ca și următorul film să ajungă la inimile publicului.

'Pentru mine a fost o confirmare că publicul iubește această lume și această familie, așadar, mi-am dorit să închei saga Moromeților, mai ales pentru că noi nu avem așa ceva în cinematografia română. Scenariul este original, nu se bazează pe un roman anume, ci pe lucruri adunate de mine din jurnalul lui Marin Preda și multe alte însemnări descoperite de-a lungul timpului.', a spus regizorul Stere Gulea, potrivit Fanatik.ro.

Ce actori joacă în filmul Moromeții 3

În filmul Moromeții 3 joacă unele dintre cele mai apreciate nume din industria cinematografică. În rolul principal, Nicolae Moromete va fi interpretat de Alex Călin. Ilie Moromete în schimb va fi jucat de Horațiu Mălăele. Din distribuție filmului mai fac parte și actori celebrii precum Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, dar și Mara Bugarin.

De asemenea, în Moromeții 3 îi vom putea vedea și pe Olimpia Melinte, Conrad Mericoffer, Iulian Postelnicu, Răzvan Vasilescu, Dana Dogaru, Toma Cuzin, Laurențiu Bănescu, Dorina Chiriac, Ana Ciontea, Cătălin Herlo, dar și pe Aida Economu.

Când are loc premiera filmului Moromeții 3

Filmările pentru filmul Moromeții 3 se desfășoară anul acesta, premiera este programată în cinematografele din România în toamna anului viitor, deci în 2024. Filmul va fi distribuit de Transilvania Film.

FOTO: Facebook & instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton